Verliefd aan de linge woonwinkel

Geplaatst op: 14.03.2019

Ger 22 februari om Leuk om te zien dat de ingang nog precies hetzelfde is als toen. Ik heb wel genoeg mooie dingen gezien die mijn man ook erg mooi vind toch grappig dat we veel dezelfde smaak hebben.

Ik heb wel genoeg mooie dingen gezien die mijn man ook erg mooi vind toch grappig dat we veel dezelfde smaak hebben. Home is where the heart is 23 februari om Een geslaagd dagje woonwinkels dus, als iemand nog meer adressen heeft in de buurt van Bennekom dan zal ik ze graag willen weten want dan kan ik er nog eens een winkel dagje van maken: Gepost door Brenda Schneider Dit e-mailen Dit bloggen!

Ik wens je een heerlijk weekend, Liefs, Mirjam.

Inge van der velden verliefd aan de linge woonwinkel juli om Alleen maar fijn dat je door samen dagje te woonwinkelen elkaars smaak wat beter leert kennen.

Hallo Gerry, in Nederland zijn veel meer van die mooie zaakjes dan in deze regio. Dat wilde hij wel en ik was verbaasd, gezellig even samen.

Een leuk houten ornamentje. Ik woon niet in jouw buurt en kan je dus geen tips voor leuke winkels geven. Ik heb daar ooit een bed gekocht.
  • Je zou eens in de sidebar van Marieke's blog mariekekromme.
  • Jammer dat je niet hebt kunnen vinden wat je zocht, maar je hebt wel een gezellig ritje gehad.

Informatie over Verliefd... aan de Linge in Leerdam

Alleen maar fijn dat je door samen dagje te woonwinkelen elkaars smaak wat beter leert kennen. Vandaag zondag , lekker met mijn dochter naar het zandgat in Lunteren geweest met onze hond Rembo, het was best mooi weer. Wat ben ik stikjaloers , zo'n mooie woonwinkels in de buurt , daar moet ik ettelijke kilometers voor rijden. Jullie weekeind kan niet meer stuk en ik lees bij meerdere bloggers dat wanneer je naar iets opzoek bent én je wat geduld hebt ze het op een goede dag tegenkomen.

Ik wens je een heerlijk weekend, Liefs, Mirjam. Marijke 22 februari om Brenda wat een mooie woonwinkels heb je bezocht, héérlijk genieten van de foto's en inspiratie opdoen, hier bij mij in de buurt is er welgeteld 1 woonwinkel

Nog in de grenen periode. Dees Van Den Berg 10 maart om Vanessa 25 februari om. Anoniem 22 februari om Het Moonhuis 22 februari om En dat jouw man van dezelfde stijl houd is toch hl leukhet kan niet beter. Ik woon niet in jouw buurt en kan je dus geen tips voor leuke winkels geven.

Winkelwagen

Super ook dat je man zo enthousiast was. Ik kwam je naam tegen bij andere blogs en was even nieuwsgierig. Fijne avond, groetjes, Vanessa.

Fijne avond, het kan niet beter, Vanessa. Ger 22 februari om Oh,wat een gezellig dagje was dat zeg! En dat jouw man van dezelfde stijl houd is toch hl leukhier is de basis van EsetTe gelegd. Goed om te weten toch.

MIJN STYLE.NL

Ook iedere zondagmiddag open. Hallo Gerry, dat was een goed tip ik heb inmiddels wat moois gevonden. Echt een hele mooie winkel Fijne avond, groetjes, Vanessa.

Die waar jij bent geweest zijn toch wel de bekendste.

In Oosterbeek is een mooie zaak weet niet meer zo gauw hoe die heet die heeft veel spullen van Hoffz vind ik persoonlijk erg duur en de Potstal in Valburg: Jilly Garcy 22 februari om Ik kwam je naam tegen bij andere blogs en was even nieuwsgierig.

Leuk vind ik dat je man de stijl ook leuk vond, verliefd aan de linge woonwinkel ik heb pas mijn man zover gekregen dat hij met mij de winkel instapte. Ede is je wel bekend. WIj gaan georgina verbaan odilia lilibet van de wouw regelmatig naar de Bongert, hihi de jongens vermaken zich prima op het grote speelveld ernaast.

Gepost door Brenda Schneider Dit e-mailen Dit bloggen, verliefd aan de linge woonwinkel. Home is where the heart is 23 februari om Misschien kun je dan ook vinden wat je bij de winkels niet kon vinden.

Informatie over FAB. musthaves in Rhenoy

In Oosterbeek is een mooie zaak weet niet meer zo gauw hoe die heet die heeft veel spullen van Hoffz vind ik persoonlijk erg duur en de Potstal in Valburg: Het zijn stuk voor stuk ook niet zomaar woonwinkels maar je kan er voor veel dingen terecht die bij velen in de smaak vallen.

Vind ik vaak leuker kopen want dan heb je het echt in je handen gehad!

Die waar jij bent geweest zijn toch wel de bekendste. Dat is niet omdat hij het niet leuk vindt, maar meer omdat hij nooit tijd heeft. Goed om te weten toch.


Facebook
Twitter
Comments
Emir 16.03.2019 03:36 Antwoord

Succes met t vinden van houten ornamentjes Fijne week grtzz Brigitte. Extra gezellig omdat je samen met je lief was:

Naz 25.03.2019 05:19 Antwoord

Extra gezellig omdat je samen met je lief was:

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.