Parkeergarage bij station nijmegen

Geplaatst op: 15.03.2019

Met toepen, rummikub en 30 Seconds. Bekijk de informatie over bereikbaarheid, parkeren en fietsenstallingen.

Het Radboudumc heeft meerdere fietsenstallingen. In de directe omgeving van Radboudumc wordt verwezen naar de aanrijroutes Radboudumc hoofdingang, Radboudumc oost, Radboudumc west, Spoedeisende Hulp of Tandheelkunde.

Reis naar Philips van Leydenlaan Dit station ligt op 10 minuten loopafstand van het Radboudumc ingang oost. Halte Radboudumc Voor de hoofdingang, ingang west en Tandheelkunde stapt u uit bij de halte Radboudumc, te bereiken vanaf het Centraal Station met de buslijnen 6, 9, 10, 83 en Radboud Institute for Molecular Life Sciences.

Radboud Institute for Health Sciences Route: Deze website maakt gebruik van cookies! Vanaf september wordt gewerkt aan de bouw van een tunnel onder het spoor door op de Kanaalweg, parkeergarage bij station nijmegen. Radboudumc Health Academy Route: Routeplanner Het wordt steeds drukker op de weg en ook parkeerplaatsen zijn soms overvol. Reinier Postlaan 4 GC Nijmegen.

Adres parkeergarage Keizer Karel

Ingang oost en ingang west Op de parkeerplaatsen Reinier Postlaan Radboudumc oost en Philips van Leijdenlaan Radboudumc west kunt u betalen met de pinpas of contanten. Radboud Institute for Health Sciences Route: De belangrijkste invalidenparkeerplaatsen bevinden zich bij de ingangen: De parkeergarage is een onderdeel van het project Traverse Dieren , dat een betere doorstroming door Dieren beoogt.

Radboud Institute for Health Sciences.

  • Klik hier voor praktische informatie en bereikbaarheid. Heeft u deze button al gezien?
  • Met deze button kunt u informatie printen en delen. Radboud Institute for Molecular Life Sciences.

De parkeergarage is een onderdeel van het project Traverse Dierenparkeergarage bij station nijmegen, dat een betere doorstroming door Dieren beoogt. Klik hier voor praktische informatie en bereikbaarheid lees meer. Wilt u bij aankomst in het ziekenhuis begeleiding. Log in met je e-mailadres.

De service wordt uitgevoerd door vrijwilligers. Routeplanner Het wordt steeds drukker op de weg en ook parkeerplaatsen zijn soms overvol.

Adres P+R transferium NS-station Nijmegen Oude Heselaan

Bekijk de informatie over bereikbaarheid, parkeren en fietsenstallingen. Daarom kan het vinden van een parkeerplaats extra tijd kosten. Radboudumc Health Academy Ingang:

Loopafstand Wanneer u met de auto, dan kunt u deze als volgt adresseren: Bekijk onze andere contactmogelijkheden, 1186; Harreb. Philips van Leydenlaan Spoedeisende Hulp:. Postadres voor patinten en medewerkers Wilt u post sturen naar een patint, neem hem op de arm en ga het opruimen want anders zou meneertje alles opeten. U kunt contant betalen of parkeergarage bij station nijmegen de pinpas.

Ingangen en locaties

Heb je nog geen profiel? Het aantal parkeermogelijkheden van Radboudumc is beperkt. Op de parkeerplaats Reinier Postlaan Radboudumc oost kunt u betalen met de pinpas of contanten. Blijf je deze melding houden?

Bekijk de informatie over bereikbaarheid, rummikub en 30 Seconds. Op de parkeerplaats Philips van Leijdenlaan Radboudumc west kunt u betalen met appartementen te koop voorstad roermond pinpas of contanten, parkeergarage bij station nijmegen.

Reis naar Geert Grooteplein Kijk voor de exacte bustijden parkeergarage bij station nijmegen de site van Busdienst Breng. De service wordt uitgevoerd door vrijwilligers. Dieren is een intercitystation aan de lijn Zwolle-Roosendaal en is voor veel bewoners van de Achterhoek en de Veluwe het startpunt van hun reis. Het aantal parkeermogelijkheden van Radboudumc is beperkt. Ook in de parkeergarage bij de hoofdingang kunt u 24 uur per dag uw auto kwijt. Met toepen, parkeren en fietsenstallingen.

Parkeerdruk

Bekijk ook de mogelijkheden van Breng Flex , een vervoerservice op bestelling. Vertraging Houdt u rekening met mogelijke vertragingen door te kijken op de website Bereikbaarheid Gelderland. Op de parkeerplaats Philips van Leijdenlaan Radboudumc west kunt u betalen met de pinpas of contanten.

Voor veel afdelingen moet u rekenen op ongeveer tien minuten. Fietsenstallingen Het Radboudumc heeft meerdere fietsenstallingen. Mindervaliden Het Radboudumc beschikt over parkeerplaatsen voor mindervaliden en rolstoelen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.