Chinees indisch restaurant eindhoven

Geplaatst op: 12.04.2019

Zo af en toe halen we Chinees af maar gewoon zitten en eten is wel zo fijn. Mevrouw achter de balie pakte alles in en maakte nog een gezellig praatje.

Kwaliteit en variatie tegen een leuke prijs.

Nederland Nederland België Servië. Altijd vriendelijke bediening, je wordt ontvangen alsof je bij hen hoort. Chinees-Indisch specialiteiten restaurant New Peking.

De kaart is een soort tasting menu met allerlei kleine hapjes. Alle restaurants in Eindhoven Lees ook onze privacyverklaring.

Variatie van verschillende voorgerechten, chinees indisch restaurant eindhoven. Ons restaurant biedt plek voor 80 personen, maar uiteraard kunt u bij ons ook afhalen.

Hotels waar reizigers weg van zijn… Inntel Hotels Art Eindhoven. Op reservering vanaf 20 personen bieden wij naast ons reguliere menu ook een lopend buffet. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Bij New Peking verzorgen we het graag voor u.

Leuke lunchkaart en ook de grote kaart mag er zijn.

LOPEND BUFFET: ONBEPERKT ETEN

Bij binnenkomst door vriendelijke mevrouw achter de balie geholpen. Sfeervol, modern en warm. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Daarnaast kun je ook de traditionele gerechten bestellen.

Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Organiseert u een restaurant de rietstulp epe familiedag, bedrijfsfeest of receptie en wilt u uw catering compleet verzorgd hebben.

We hebben heerlijk gegeten alle vier. Sun On is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd, chinees indisch restaurant eindhoven. Stel marthijnw een vraag over Sun On. Leuke lunchkaart en ook de grote kaart mag er zijn.

Beoordeling van Sun On. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Stel brendanr een vraag over Sun On.

Door verder te gaan aanvaard je onze cookies. Veel groenten in de gerechten maken het extra lekker. Maar wel alles top en een gezellige benadering met uitleg van hoe de Chinezen zich onuitwisbaar in Nederland hebben gesetteld. Grote variatie voorgerechten, hoofdgerechten en desserts! En thuis was het smullen?

Gevonden restaurants

Community Hoe was je ervaring? Met ruim 20 jaar ervaring in de Chinees-Indische keuken bezorgt onze gepassioneerde chef-kok Bao u een ware culinaire belevenis. Chinees-Indisch specialiteiten restaurant New Peking.

We hebben heerlijk gegeten alle vier! Wat is uw kant van het verhaal. Naast een goede kwaliteit bijvoorbeeld nooit droog vlees in de gerechten zoals wij bij andere Oosterse restaurants meemaken ook voldoende grote porties.

In Sun On geweest. Wij kunnen al een catering verzorgen vanaf 15 personen. Voor meer informatie bekijk onze menukaart? De kaart is een soort chinees indisch restaurant eindhoven menu met allerlei kleine hapjes.

Tel daarbij nog de vriendelijke bediening en nette prijs op.

Welkom op de website van Sun On

Diverse hoofdgerechten van vlees- exclusief rund en groentespecialiteiten. Ook afhaal gerechten zijn van een prima kwaliteit. Tevens zeer geschikt voor kinderen.

Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Overnachten Hotels in de buurt ! Blijft onze beste chinees restaurant?


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.