Beste reistijd thailand krabi

Geplaatst op: 12.04.2019

Wil je meer informatie over het reizen in Thailand? Is het noorden de juiste keuze? We willen daar ook gaan eilandhoppen.

Ook in mei is er meer kans op regen. Mocht je dus echt voor een strandvakantie gaan zou ik voor Indonesie kiezen. Dit was ooit wat rustiger en relaxter dan zijn buureilanden. Of veel regen weinig zon? Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Ik ben van plan om de maand mei naar Thailand te gaan.

Krabi hoort bij Thailand. Dat vond ik persoonlijk een mooier land: Juni tot en met oktober Deze maanden vormen het regenseizoen.

Binnen de Eurozone betaal je geen extra kosten voor pinnen of beste reistijd thailand krabi opnemen? De temperatuur is altijd aangenaam. We weten dat ook in dit gebied in augustus buien vallen.

Prijzen voor accommodatie en highlights schieten wel omhoog in deze periode, zeker tijdens kerst en oud en nieuw. Als je 3 weken hebt, heb je genoeg tijd om tussen de eilanden te hoppen. Je zou dus naar Krabi kunnen, Hua Hin is een optie of misschien wel naar één van de vele eilanden?

De seizoenen van Thailand

Of is het dan al erg droog? Hoe bang moeten we zijn. Is het warm met af en toe regen of is het bij deze eilanden net zoiets als in Chiang Mai in juli qua weer….. Wil je meer weten over het klimaat van Krabi? Mocht je nog vragen hebben horen we dat natuurlijk graag. Extra voordelig Een ander voordeel van het regenseizoen Thailand is dat de prijzen zakken.

  • Als je dus puur voor het strand komt is het misschien beter om naar bijvoorbeeld Indonesië Bali of Lombok te gaan. Ik kom er niet zo goed uit waar deze eilanden onder vallen.
  • Het is een goede maand om Chiang Mai, Pai en het noorden van Thailand te bezoeken met  droge, zonnige dagen en aangename temperaturen. Ik zou hier zeker 1 maand blijven.

Het is voor ons niet in te schatten in hoeverre iemand last gaat krijgen van de luchtvochtigheid beste reistijd thailand krabi de warmte. Samenvatting De beste reistijd voor Thailand zijn de maanden november tot en met maar. Nog een vraagje, beste reistijd thailand krabi, is het heel raar als ik gewoon als luxe paardje met een koffer zou gaan haha.

Mocht het niks zijn met het weer kan je altijd nog naar het zuiden trekken. Vaccinatie tarieven bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed.

Hoogseizoen

Heb jij tips over wat te doen en hoe te reizen? De beste reistijd voor het noorden zijn de maanden oktober tot en met februari. Dit is voor ons de eerste keer.

Zo ben je goed voorbereid? Dit wordt afgewisseld door meer neerslag dan in de rest van Thailand. Je zou wel op tripadvisor kunnen kijken voor recensies.

Is dit aan te raden gezien het regenseizoen wat doen nog geldt. Als je nog iets meer wilt zien zou ik het Khao Sok National Park ook aanraden.

Daarnaast staan er ook 4 routes in, beste reistijd thailand krabi.

Vakantie Krabi

Er zal dus iets meer regen vallen dan in de eerste maanden van het jaar. Ik denk dat als je puur voor de zon gaat, je beter kunt kiezen voor Indonesië. De hoogste gemiddelde temperatuur in Krabi is 35° in maart en de laagste is 32° in januari.

Trekkingen in het noorden van het land zijn goed te doen in deze weersomstandigheden. Ook de stranden in de buurt van Krabi zijn top.

Het kan dus ook verkeerd uitpakken. Vooraf doen we 3 dagen bangkok, met in het noorden de zwaarste regenval van het jaar. Graag willen wij mooie eiland zien maar zo min mogelijk regen e. De regen bereikt zijn hoogtepunt in augustus, regent het daar dan veel.

Wat fijn deze website? Het zal dan beste reistijd thailand krabi minder bewolkt zijn. Het weer blijft onvoorspelbaar. Weet je je pincode s niet meer. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Beste reistijd en weer Krabi, Thailand

In het zuiden van Thailand is Krabi en omstreken erg mooi. Het wordt ook ons eerste keer,.. Is het noorden de juiste keuze?

Het zorgt ook voor een welkome onderbreking van de hitte beste reistijd thailand krabi zuiden. Reisadvies Thailand Huurt u een motorvoertuig. De eilanden aan de westkust hebben veel last van regen in deze periode. De natuur zal in februari wat minder indrukwekkend zijn dan in de maanden na het regenseizoen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.