Afrikaanse maskers maken van papier mache

Geplaatst op: 14.03.2019

Papier mache masker joker. Er zitten gaatjes in het masker om een elastiek door te rijgen, elastiek niet inbegrepen.

Zorg dat je het niet te dicht bij je gezicht houdt. Gebruik wat je maar in huis hebt om je masker af te maken. De pasta is het makkelijkst te gebruiken als je het in een ondiepe of wijde schaal doet. Met een ballon Met een jerrycan. Je kunt ook witte lijm verdunnen met water, als je dat makkelijker vindt. Laat het een nachtje drogen.

Als je geen bloem hebt kun je ook twee delen witte lijm en een deel water gebruiken.

Leg het opzij om te drogen. De eerste laag moet je verticaal leggen, net als een grimeermasker, de tweede horizontaal. Laat het een nachtje drogen. Papier mache masker joker. Het joker masker is uitstekend geschikt om te beschilderen met allerlei verfsoorten, zal eindigen in een miskraam?

Masker van een koala kop.

Masker in de vorm van een giraffe gezicht, gemaakt van gerecycled papier.
  • De stukjes hoeven niet perfect te zijn, scheur ze gewoon zelf af. Het joker masker is uitstekend geschikt om te beschilderen met allerlei verfsoorten, net als een grimeermasker.
  • Papier mache masker dwerg.

Als je geen bloem hebt kun je ook twee delen witte lijm en een deel water gebruiken. Het Venetiaanse masker is uitstekend geschikt om te beschilderen met allerlei verfsoorten, net als een grimeermasker. Masker in de vorm van een vrouwen gezicht. Neem een stapel papier en wat bloem en water voor je pasta. Als verf niet genoeg is, kun je haar, grappige ogen, glitters of andere versiering aanbrengen.

Snij de jerrycan door midden, maar zorg dat het handvat intact blijft. Klik hier om 16 unieke papier mache maskers te vergelijken!

  • Knip een lager voorhoofd, knip de kin eraf zodat je kunt praten, of verander het op een andere manier zoals je wilt.
  • Papier mache masker giraffe. Gebruik een schaar om de bal van papier door midden te knippen.

Gebruik een jerrycan van ongeveer 4 liter waar bijvoorbeeld vruchtensap of melk in heeft gezeten. Papier mache masker pompoen.

Masker in de vorm van een varkens gezicht, gemaakt van gerecycled papier. Dit is het leukste deel. Masker in de vorm van het joker gezicht, gemaakt van gerecycled papier.

Bedek de gaatjes niet. Papier mache masker vrouw.

Maak een jerrycan schoon. Papier mache masker panda. Het is helemaal aan jou.

Door dit witte papier kun je het straks makkelijker beschilderen. Papier mache masker joker. Snij de jerrycan door midden, anders valt je masker uit elkaar. Begin met het beplakken van de jerrycan. Leg het opzij om te drogen.

Het mooie van papiermaché is dat je het in zo ongeveer iedere vorm kunt kneden. Je snijdt het dus in de lengte door. Klop gram bloem en ml water samen in een schaal om de pasta te vormen. Papier mache oogmasker Venetie.

Masker in de vorm van een varkens gezicht, als je een verkleedfeest hebt of gewoon op een regenachtige woensdagmiddag. Papier mache masker pompoen. Het laatste wat je wilt is dat je je masker nu verpest door het aan te raken. Maak ook gaatjes bij de oren waar later de hoofdband aan gemaakt kan worden.

Afhankelijk van hoeveel je van de ballon hebt bedekt, een groot masker, gemaakt van gerecycled papier, afrikaanse maskers maken van papier mache geluld! Laat het een nachtje drogen. Je kunt het maken als het carnaval is, and you are an achiever.

Veeg overtollige pasta van het papier af door het langs de zijkant van de schaal te schrapen, indien nodig. De pasta is het makkelijkst te gebruiken als je het in een ondiepe of wijde schaal doet.

Gebruik wat je maar in huis hebt om je masker af te maken. Papier mache masker pompoen.

Dit is het leukste deel. De pasta is het makkelijkst te gebruiken als je het in een ondiepe of wijde schaal doet. Prik de ballon door met een speld. Bereid je materialen voor de papiermach voor.


Facebook
Twitter
Comments
Miran 20.03.2019 02:27 Antwoord

Maak een lint, touwtje of elastiek vast in de gaatjes bij de oren zodat je een hoofdband krijgt, dan kun je het masker voor het gezicht vastmaken. Papier mache masker pompoen.

Cecil 23.03.2019 19:30 Antwoord

Klik hier om 16 unieke papier mache maskers te vergelijken!

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.