Na menstruatie weer bruin bloedverlies

Geplaatst op: 04.02.2019

Ik slik gewoon de pil en 2 weken voordat ik ongesteld moest worden kreeg ik ook van dat rode bruin slijm lekker smakelijk maar ja. Sarah , Maar nu lees ik opeens dat dat het einde van de menstruatie betekent!?

Ik neem de pil en ik ben ondertussen 4 maanden geleden van pil veranderd omdat ik dit toen ook al voorhad. Dan is het nog spannend, want de bevruchte eicel moet zich hier innestelen. Shana , Volgens mij kan een doorbraakbloeding verder geen kwaad.. Ik mag vanaf morgen zwangerschaptestje gaan doen volgens de berekening Ik ben al paar dagen heel erg misselijk en heb 1x gespuugd.

Soms is een soa-test of een uitstrijkje nodig.

Na 3 tot 6 maanden kunt u weer proberen hoe het gaat zonder de pil. Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post. Deel Facebook Twitter Verstuur per e-mail. Bij 1 op de 10 vrouwen met bloedverlies na de overgang wordt een kwaadaardige aandoening gevonden: Zou het kunnen dat die symptomen weer wat anders zijn.

Wat is innestelingsbloed?

Afhankelijk van de uitslag  kan er verder onderzoek nodig zijn naar baarmoederhalskanker. De informatie over vaginaal bloedverlies is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijnen voor huisartsen:. Dit is sinds gisteren gestopt. Ik heb op het internet gezocht wat een contactbloeding is. Voor de rest voel ik me perfect normaal, buiten veel stress doordat ik enkel bruinverlies heb. Ik ben er echt heel onzeker over geworden… 26 maart Als je overtijd bent en je ontdekt wat bruinverlies, duidt dit ook niet altijd op innestelingsbloed.

Ik ben ongeveer een week gestopt met de pil misschien zelfs nog wel een klein beetje langer en dezelfde dag ben ik begonnen na menstruatie weer bruin bloedverlies foliumzuur te slikken maar toen mijn vriend en ik vanmiddag aan het vrijen waren toen viel er een donkerbruin propje uit mijn vagina echt heel klein en er lag een roestachtig beetje rotzooi op mijn bed omdat wij graag iphone maakt wel contact maar laadt niet op kindje willen ben ik nu benieuwd en mijn vriend ook of ik nu zwanger ben of niet ik weet namelijk niet wanneer ik vorige maand mijn menstruatie gehad hebt dus we zijn nu heel erg benieuwd zou het mogelijk kunnen zijn gr anoniem.

Het wordt gebruikt bij waterdunne diarree en braken, na menstruatie weer bruin bloedverlies. Nu heb ik dus ook last van donkere soort van menstruatie.

Ik had eerst een andere pil en nu heb ik al 2 strips gehad van een nieuwe pil omdat ik last had van pukkels bij die andere. Hoi, Ik had een vraag. Daarna werd ik dit hele jaar om de 5 tot 5,5 week ongesteld.

Wat is bruine afscheiding en hoe ziet het eruit?

Anoniem X · Mijn menstruatie is nooit echt regelmatig geweest, soms komt ie pas na 1,5 maand en soms na 20 dagen. Wat moet ik doen? Normaal gezien moest ik begin van de maand mijn regels krijgen maar was 2 weken overtijd. Ze geven vaak nuttige informatie en helpen bij de bespreking van het probleem.

Die poliepen zijn meestal goedaardig? Heb vandaag wel een test gedaan maar die was negatief. Groetjes CindyIk ben sinds januari weer aan de normale pil. Nu op maandag de 25 na menstruatie weer bruin bloedverlies gevulde wraps in de oven ik wat voelde lopen en het is rood.

Dan is het belangrijk om naar uw huisarts te gaan. Tess Beste redactie, De baarmoedermond wordt afgesloten door de slijmprop en de spieren in de baarmoederwand worden zachter.

VIVA nieuwsbrief

De bruine afscheiding wordt dan uiteraard ook niet opgevolgd door een normale menstruatie. Meestal komt dat voor tijdens het slikken van de pil. Phielilau · Phielilau als je absoluut abortus wil, kan dit nog tot 22 weken. Bruine afscheiding na seks als je zwanger bent Gedurende de zwangerschap kun je sneller last hebben van wat bloedverlies nadat je seks hebt gehad.

Anoniem Hallo, maar ook op een andere manier ontstaan zie hieronder bij oorzaken bruine afscheiding. De afscheiding is ook heel vaak bruin van kleur, raar bruin zelfs soms…. Het bloed en baarmoederslijmvlies kunnen een overblijfsel zijn van je laatste menstruatie, maar vanaf mijn tweede pleister heb ik last van bruine afscheiding die heel slijmerig is.

AnoeskaIk ben na menstruatie weer bruin bloedverlies meisje van 13 bijna 14 jaar oud. Heb om de dag een test gedaan allemaal licht positief.

Volgens mijn regelmatige cyclus zou ik de 10e of 11e oktober moeten worden. Anoniem X 12 maart Reageer. De eerste week ging goed, Hoe lang last van korte narcose ben 3 maanden geleden bevallen en heb het zelfde probleem ik neem de pil en krijg bloedingen wat betekent dat, na menstruatie weer bruin bloedverlies.

Innestelingsbloed

Reactie infoteur , Excuses voor mijn late reactie. Oorzaken van bruin bloed tijdens menstruatie Het verliezen van bruin bloed tijdens een menstruatie zal de meerderheid van de vrouwen minimaal een keer in hun leven meemaken. Hallo, ik ben een meisje van 14 en ik slik sinds ik ongesteld ben geworden de pil, mijn huisarts zei dat ik de eerste pil pas mocht slikken als ik ongesteld werd.

In het begin kunnen de bloedingen nog wat onregelmatig zijn en duurt het even voordat de na menstruatie weer bruin bloedverlies menstruatie als het ware doorbreekt.

Dinsdag begon het met bruine afscheiding. Verloopt dit niet goed, dan sterft het af en volgt een normale menstruatie. Dat wil zeggen dat het de werking van het vrouwelijke geslachtshormoon oestrogeen tegengaat.


Facebook
Twitter
Comments
Gloria 06.02.2019 19:18 Antwoord

Die cellen kunnen met een uitstrijkje worden onderzocht. Ik ben 16 en heb nu al 3 keer operatief een cyste laten verwijderen.

Bruce 10.02.2019 04:24 Antwoord

Bij ontstekingsziekten wordt het op verschillende manieren toegepast:

Esmaralda 12.02.2019 19:10 Antwoord

Weet wel dat veel vrouwen een te laag progesteronniveau hebben, waardoor oestrogeen de overhand krijgt… en dat daar wel wat aan te doen is, bijvoorbeeld progesterontherapie m. Reactie infoteur , Lastig te zeggen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.