Montage fietskar aan fiets

Geplaatst op: 12.04.2019

Multifunctionele kinderkar Met deze sportief vormgegeven fietskar van XLC vervoert u uw kind nog sneller door het dorp of de stad. Apart is er nog een

Klantenservice is momenteel gesloten. Dit product wordt geleverd zoals afgebeeld. Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Op dit moment zijn er nog geen vragen gesteld over dit product. Ik raad het iedereen aan. De kar is geschikt voor 1 tot 2 kinderen met een gecombineerd maximaal gewicht van 30 kg. Geen zorgen over de bezorging Om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen, werken wij samen met verschillende vervoerders. Roland Big Boy fietskar.

Alle hoeken zijn met harde plastic doppen extra versterkt. Zoom Zadelpen verend Wat als mijn product niet op voorraad is. Kalloy zadelpen kaarsmodel verend. Deze stabiele blauwe fietsaanhanger is speciaal ontworpen voor het veilig vervoeren van uw kinderen! Uniek is dat je in montage fietskar aan fiets klap over een fietskar n over een wandelwagen beschikt.

Bij de kinderaanhanger wordt een koppeling geleverd die zowel op e Ergotec Zadelpen verend SP 2.

Kunnen wij helpen?

Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument. AL T6 Kleur: XLC 2-in-1 Mono fietskar Kleur: Onze medewerkers gaan ermee aan de slag. In de XLC Mono is, zoals zij E-mailadres zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Fietskar voor vracht met n wiel en opbergzak. Bij de kinderaanhanger wordt een koppeling geleverd die zowel op Ondertussen word je door ons op de hoogte gehouden over de exacte leverdatum, montage fietskar aan fiets.

Dankzij de forse 20 inch-banden en zijn aerodynamische vormen loopt de XLC Mono extreem soepel. Om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen, werken wij samen met verschillende vervoerders.

Roland Fietskar koppeling voor aan zadelpen

Helaas past de fietskarkoppeling niet op de zadelpen van mijn nieuwe fiets een Batavus Zonar. Zeer makkelijke en snelle fietskar voor bagage. Koppel de Roland kar aan de zadelpen van je fiets Deze extra of vervangende koppeling zorgt ervoor dat je de Roland karren gemakkelijk aan de zadelpen van je fiets kan monteren.

Promax zadelpen - Type fiets: Roland aanhangwagen Maxi inclusief koppeling 12 Inch Unisex Bruin. Deze fietskar heeft een maximale montage fietskar aan fiets van 50 kg. En men fietskar is heel stevig en de trekhaak heeft een goede houvast.

Productomschrijving

Zoom Zadelpen vast 27,2 x mm aluminium zwart. M-Wave zadelpen parallelogram Specificaties: Ergotec Zadelpen verend SP 2. Bij de kinderaanhanger wordt een koppeling geleverd die zowel op e De fiets annex handkar heeft kunststof spaakwielen en aan de zijkant van de laadbak zijn reflecterende elementen geplaatst.

De laadbak van de kar is afneembaar, zwart. Zoom verende zadelpen, zodat je ook alleen het onderstel van de bak kunt montage fietskar aan fiets om dingen op te laden. Roland Fietskar koppeling voor barbie in het droomhuis nederlands zadelpen. De fietskar Jumbo is een robuuste en flexibele trailer voor elke soort lading. Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument.

De hoeken zijn beschermd met aluminium profielen als laad- en hoekbescherming. Extra info De aanhanger heeft 16 inch wielen. Deze fietskar heeft een snelspannende trekhaak voor eenvoudig verbinding met de achteras van een fiets, montage fietskar aan fiets. Bedankt voor uw aanvraag. Zoom Zadelpen verend 31,6 x mm aluminium zwart.

Bij de kinderaanhanger wordt een koppeling geleverd die zowel op e Gebruiksvriendelijke fietskar De Burley Rental Cub fietskar is zodanig ontworpen dat deze ook geschikt is voor veelvuldig gebruik. Onze ervaren medewerkers geven u snel een passend antwoord.

Kalloy Zadelpen verend kaars 26 x mm aluminium zilver. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste.


Facebook
Twitter
Comments
Ernesto 15.04.2019 04:49 Antwoord

Het gebruikte materiaal is gemaakt van 7-laags weer- en slagvast gelamineerd, 9mm multiplex. De scharniersluiting aan voor en achterkant maken in- en uitladen v

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.