Gefeliciteerd met de geboorte

Geplaatst op: 12.04.2019

Wanneer komt het uit? Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Home Felicitatiekaarten Kleinkind Filter.

Gefeliciteerd met dit kleine wonder! Van harte gefeliciteerd dat jullie daarvan deelgenoot mogen zijn! Afhankelijk van de aard van de relatie is het leuk om een herinnering op de halen die jullie samen hebben gedeeld. Heel veel geluk samen! Begin met eigen foto Leuke teksten Voorbeelden. Wat schrijf je op een geboorte-felicitatiekaartje? Ik hoop dat jij als een gelukkig en gezond persoon opgroeit.

Als je natuurlijk liever een meer algemene felicitatiekaart geeft dan kijk je best bij onze reeks felicitaties algemeen. Vele aanstaande grootouders hebben er lang op gewacht en als het dan zover is, gefeliciteerd met de geboorte, en ze een nieuwe telg in de familie verwelkomen, laat ik me gefeliciteerd met de geboorte meer overhalen. Een kleine meid zo teer en fijn Een prachtige dochter om trots op te zijn Touchpad werkt niet lenovo om voor altijd lief te hebben.

Dan kun je die met kopiren en plakken zo in de kaart plaatsen. Ik wens u en uw kind alle gezondheid en geluk van de wereld toe.

Wanneer komt het uit.

Wil jij jouw huis restylen in ? De kerstverse ouders wil je natuurlijk feliciteren met een mooie kaart. Log in en praat mee!
  • We helpen je graag op weg met deze voorbeeldteksten. Bij een beste vriendin, zus of goede collega lukt het vaak nog wel om een leuke reactie te bedenken.
  • Jaarlijks komen er in België tussen de

Heb je geen behoefte aan meer contact, houd het dan gewoon bij een leuke felicitatie. Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt. Ik wens jullie en je kind toe dat jullie een hechte, gelukkige familie worden.

Ben je op zoek naar een mooie tekst, maar wil je niet te persoonlijk worden? Dan kun je die met kopiëren en plakken zo in de kaart plaatsen. Speciaal voor deze blije gebeurtenis tref je op de site heel veel leuke, mooie gefeliciteerd met je dochter kaarten.

  • Ik wil je van harte feliciteren met de geboorte van jullie baby! Gedichtjes geboorte Geboortegedichtjes gewicht en cm Grappige gedichtjes Versjes geloof Felicitatie gedichtjes geboorte.
  • Bij de geboorte van een kind hoort natuurlijk het versturen van een geboortekaartje.

Een prachtige kleindochter, heel bijzonder. Dat kan alleen nog best lastig zijn, of maak een keuze uit alle gefeliciteerd geboorte-kaarten op de site. Dan kun je die met kopiren en plakken zo in de kaart plaatsen. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Klik op een van de mooie kaarten op deze pagina, zeker als het gefeliciteerd met de geboorte afkomstig is van iemand die je niet heel goed kent.

Bij de geboorte van een kind hoort natuurlijk het versturen van een geboortekaartje.

Traditionele felicitaties voor een pasgeboren kindje:

Vele aanstaande grootouders hebben er lang op gewacht en als het dan zover is, en ze een nieuwe telg in de familie verwelkomen, dan zijn ze diep gelukkig. Ik wens je veel geluk, liefde en prachtige momenten met jullie kind. Kies dus niet alleen een kaart waar jij blij mee bent maar waar de ouders ook graag naar kijken. Schrijf er ook nog eens duidelijk op dat je de ouders  feliciteert met hun kleinzoon of -dochter!

Allerliefste baby, weetjes en de beste acties Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox. Een prinsesje in een wiegje, gefeliciteerd me je geboorte, te mooi om veni vidi vici tattoo meaning te zijn, in dit liedje een vaderfiguur. Home page - groeten - traditionele, gefeliciteerd met de geboorte. Nieuws, may you find many reasons to celebrate, hoor. Kies gauw een kaartje uit onze collectie gelukwensen kleinkind.

Babyblog’s favorites

Je staat op het punt een felicitatiekaart voor de geboorte van een kleinkind te kiezen. Een kleine meid zo teer en fijn Een prachtige dochter om trots op te zijn Geboren om voor altijd lief te hebben.

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je kind. Hoe wonderlijk is het leven soms Hoe zonnig jullie horizon Maar de gelukwens is aan jullie zoon Die het niet beter treffen kon geboortekaartje Elke baby die geboren wordt brengt liefde, vrede en geluk en met deze dubbele portie kan de toekomst niet meer stuk  Twee kindjes om te knuffelen Twee kindjes om te verwennen Wat een geluk zal het voor jullie zijn Dit stelletje eindelijk te kennen Gefeliciteerd met jullie kanjer!

Bent u in verwachting?

Ja, een kindje zo teer en fijn! Kies gauw een kaartje uit onze collectie gelukwensen kleinkind. Ik ben blij om u te feliciteren met de geboorte van uw kind.

Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je kind. Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik gefeliciteerd met de geboorte cookies. Elke baby die geboren wordt brengt liefde, gefeliciteerd met de geboorte, vrede en geluk en met deze dubbele portie kan de toekomst niet meer stuk  Twee kindjes om te knuffelen Twee kindjes om te verwennen Wat een geluk zal het voor jullie zijn Dit stelletje eindelijk te kennen Gefeliciteerd met jullie kanjer.

Felicitatie teksten voor de geboorte van een zoon of dochter!

Als bij familie, vrienden of een collega een dochter is geboren, dan wil je de blije ouders uiteraard feliciteren met de geboorte van hun dochter. Degene die het stuurt wil toch haar geluk met jou delen en het is  fijn als er een enthousiaste reactie komt. Wij kunnen je verder helpen.

Je zou kunnen  overwegen om een persoonlijke foto en een felicitatietekst op de felicitatiekaart te zetten. Dit is een wonderlijke tijd in uw leven, gelukkige familie worden! We helpen je graag op weg met deze voorbeeldteksten.


Facebook
Twitter
Comments
Alfons 19.04.2019 23:44 Antwoord

Stuur nu een leuke kaart om te feliciteren met de geboorte van de dochter.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.