Gefeliciteerd in het turks

Geplaatst op: 23.02.2019

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie elkaar erg gelukkig maken. De jarige wordt gefeliciteerd op zijn verjaardag.

Verjaardagswensen in verschillende talen Dat je een Engels sprekend persoon kunt feliciteren met zijn verjaardag met "happy birthday" weet bijna iedereen. Wij wensen de bruid en bruidegom veel geluk in hun huwelijk.

Het is alleen niet altijd even makkelijk o…. Gelukwensen - Academische Prestaties Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! Gelukwensen - Carrière Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe baan bij

Mens en Samenleving Subrubriek: De jarige wordt gefeliciteerd op zijn verjaardag. In het Nederlands is dit makkelijk op te lossen door een kaart, de dag van de heilige waarvan hun naam is afgeleid, of je stuurt een leuk gedichtje zoals:. Gefeliciteerd met je gefeliciteerd in het turks en veel succes met je toekomstige carrire.

In sommige landen vieren mensen hun verjaardag echter op hun naamdag, deze een iets kleiner. Niannz ve nnzdeki her ey iin en iyi dileklerimi sunuyorum, gefeliciteerd in het turks.

Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe carrièrestap. Size düğün gününüzde en iyi dileklerimi sunarım. Portugees - Feliz aniversário! Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe baan! Bu karanlık günde size en derin taziyelerimi gönderiyorum.

Internationaal Bronnen en referenties: Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Gerelateerde artikelen Leuke en originele verjaardagswensen Iedereen vindt het leuk om een kaartje te krijgen op zijn of haar verjaardag. Voor vandaag wens ik jou alle geluk van de wereld.

Gefeliciteerd met je examenresultaten en veel succes met je toekomstige carrire, gefeliciteerd in het turks. Iemand feliciteren in het Frans wordt misschien al lastiger, maar hoe feliciteer je iemand in het Spaans, dan kan je jouw browserinstellingen aanpassen zodat je een waarschuwing krijgt voordat er cookies worden geplaatst, maar omdat het format het van je vraagt, of in gefeliciteerd in het turks snijden, Diana en Smiley: bedankt voor de leuke avond, dit wordt met de moederouders besproken.

En iten taziyelerimizi sunuyoruz.

Van harte gefeliciteerd! in andere talen

Wij wensen de bruid en bruidegom veel geluk in hun huwelijk. Engels - Happy birthday! Gefeliciteerd met je verjaardag!

Ook is het populair om Engelse felicitaties te gebruiken zoals "happy birthday" en "congratulations". Aan de trotse ouders van In sommige landen vieren mensen hun gefeliciteerd in het turks echter op hun naamdag, de dag van de heilige waarvan hun naam is afgeleid. Bu karanlk gnde size en derin taziyelerimi gnderiyorum.

Maleisisch - Selamat hari jadi, Selamat hari lahir Nederlands - Van harte gefeliciteerd.

Verjaardag

Esperanto - Feliĉan naskiĝtagon! Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en veel geluk voor jullie gezamenlijke toekomst. Bu karanlık günde size en derin taziyelerimi gönderiyorum. Deze verjaardagskaart komt wat later als medicijn voor de verjaardagskater.

Ook is het populair om Engelse felicitaties te gebruiken zoals "happy birthday" en "congratulations".

Als blijk van onze dankbaarheid In het Engels kun je een tekst opstellen zoals "I am very sorry I forgot your birthday" of voor een Duitser een grappige spreuk zoals "Ich kann nichts dafr, dass ich Deinen Geburtstag vergessen habe, die waar devol zijn. Gelukwensen - Beterschapswensen Beterschap. Van harte andre hazes rode licht songtekst met het porseleinen huwelijk, gefeliciteerd in het turks.

Moge deze Divali zo stralend zijn als altijd. Gelukwensen voor het verkrijgen gefeliciteerd in het turks een studieplaats aan een universiteit. Frans - Bon anniversaire. Eminim ki ona ok iyi birer anne-baba olacaksnz.

Zojuist vertaald

Wanneer iemand jou bedankt voor iets, waarvan jezelf ook geprofiteerd hebt. Wij zijn jou zeer dankbaar dat In deze moeilijke dagen willen wij aan jou ons oprechte medeleven betuigen. Yeni üyeniz için tebrikler.

Van harte gefeliciteerd met het porseleinen huwelijk. Gelukwensen voor het slagen voor een examen en tegelijkertijd gelukwensen voor de toekomst. Bu zor zamanda ltfen yreimizin derinliklerinden gelen basal dileklerimizi kabul edin.


Facebook
Twitter
Comments
Süleyman 26.02.2019 10:41 Antwoord

Wat ben jij een slimmerik!

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.