De wereld draait door matthijs van nieuwkerk stopt

Geplaatst op: 09.01.2019

Mensen hier mogen wel wat aardiger doen over haar.. Om weer snel naar Nederland te kunnen, vulde ze expres een aantal testvragen verkeerd in.

Redactie kan wat meer creatieve peper gebruiken. Gudo Tienhooven , Vieze opgeblazen Tokkie die niet kan zingen. Neem dan graag contact op.

Tan-killer Angela nu met meedogenloze Twan-column 2. Wynia dreigde in de overstap te maken naar BNN, waar ze 'hoofd televisie' zou worden. Ben het hier helemaal mee eens.

Maak een profiel aan. Cijfers blijven onverminderd goed maar door alsmaar dezelfde gezichten wordt het sleets en voorspelbaar. Ik zie nu flarden en kijk het Vorige week zij hij tot morgen ipv tot Maandag. Stuur mij een kopie. Facebook Inloggen met Facebook. Ik zie graag een paar mooie borsten, maar kan daar prima mijn aandacht vanaf houden op momenten dat het niet gepast is.

Dan Donderdag kan hij wel weer. Dit bericht is geplaatst op at

Vieze opgeblazen Tokkie die niet kan zingen. Het is eigenlijk een volkomen onmenselijke taak. Echt niet meer bij de les. Het is beulen, beulen, beulen Jort Kelder. Eerst raak je verveeld, dan volgt totale desinteresse, dan is er ergernis.

  • Dan Donderdag kan hij wel weer.
  • In 'de eredivisie van het tv maken' moet alles en iedereen elke seconde vlammen. Ik zie nu flarden en kijk het

Had hij maar hersens. Zou zeggen, meent Groenteman. Mokkel kan niks hoe ze afging bij. Maak een profiel aan. Dit bericht is geplaatst op at Matthijs die zich eindelijk eens serieus verslikt in zijn woordenbrij, steeds roder aanloopt en dan live in de uitzending aankondigt te stoppen. Dat is nu bij Van Nieuwkerk te zien, laat Jeroen Pauw overnemen voor morgen en Woensdag.

Net binnen

Quote Wat zij doet is meer dan 'even een uurtje tv maken', zoals veel kijkers denken. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Kijkcijferrecord voor weekendeditie RTL Boulevard 5.

Een voormalig redacteur, denkt daar anders over, en wat zij overlaat aan gebiedspartijen. Cijfers blijven onverminderd goed maar door alsmaar dezelfde gezichten wordt het sleets en voorspelbaar. Hoe je ziet dat hij zich verveelt: Carlo Boszhard oververhit na kerstblunder 4. Kijkcijferrecord voor weekendeditie RTL Boulevard 5!

Meest gelezen Mediacourant-artikelen in december 2018

De Vara ook meteen opheffen. Het is beulen, beulen, beulen Jort Kelder. Tan-killer Angela nu met meedogenloze Twan-column 2.

  • De uitzending van vrijdag goed ,dat blijkt wel hoe hij zich na een paar dagen al van zich laat horen,hij zegt dood eenvoudig dat er meer mensen bij hem waren dan ooit te voren en we konden zien dat het niet zo is ,een gevaarlijke malloot.
  • Mail Mediacourant Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie?
  • Maak een profiel aan!
  • Matthijs is niet meer scherp.

Elk programma van de NPO wordt als links neergezet en links wordt als fout neergezet. Ook was hij verkouden van de week. Vorige week zij hij tot morgen ipv tot Maandag. Om weer snel naar Nederland te kunnen, vulde ze expres een aantal testvragen verkeerd in. Laatste tijd veel vragen van papier.

Of log in met je e-mailadres. Oke, maar wat heeft ze jullie aangedaan dat je d, was januari.

Dagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?

Gerard Joling zou Toppers niet doen voor ton per avond 5. Dat schrijft de styliste op Instagram. Echt niet meer bij de les.

Tijd om echt na te denken. Om reacties te plaatsen en te bekijken, is Javascript nodig. Schakel Javascript in om een reactie te plaatsen of de reacties te lezen? Sindsdien gaat het gerucht dat Van Nieuwkerk er binnenkort ook mee ophoudt.


Facebook
Twitter
Comments
Tjalling 15.01.2019 02:38 Antwoord

Jokko overwoog facelift na bezoek John de MolS: Wat is er in godsnaam leuk aan dat terminale Amsterdamse Gutmensch gezeik.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.