Batavus wayz ego active plus exclusive

Geplaatst op: 12.04.2019

Je kunt onze showroom ook alvast online bekijken , via een filmpje. Dankzij zijn acht versnellingen heb je aan de Wayz E-go® Active Plus een fijne e-bike. Betrouwbare Bosch Active Line Plus middenmotor.

En wees maar zeker: Help me kiezen Start de fietskiezer. Test een van onze elektrische fietsen en voel het verschil Tijdens de Windmee Dagen stellen  alle   Batavus e-bikes  zich aan je voor. Vind hier een dealer bij jou in de buurt. Pluspunten De mooiste allrounder in het segment, met extra aandacht voor comfort Rank en slank frame-ontwerp voor extra wendbaarheid Comfortabele voor- en achtervering ideaal voor een lange dag in het zadel Onderhoudsvriendelijke riemaandrijving.

Zet op mijn lijst. Wayz E-go Active Plus Exclusive Op deze allround e-bike met extra krachtige Bosch Active plus middenmotor, Shimano Nexus 8 versnellingen en onderhoudsvrije riemaandrijving is het comfortabel n luxe fietsen.

Weet je nog niet zo goed welke fiets het beste bij jouw wensen past of waar je op moet letten bij het kiezen van een elektrische fiets. Maak een proefrit bij een dealer bij jou in de buurt.

Camping eurocamping costa brava zoover je nog niet zo goed welke fiets het beste bij jouw wensen past of waar je op moet letten bij het kiezen van een elektrische fiets, batavus wayz ego active plus exclusive.

Luxe e-bike met extra aandacht voor comfort Een comfortabele allround elektrische fiets, dat is de Wayz E-go® Active Plus. Elektrische fietsen Meer informatie Info over smart e-bikes Windmee dagen.

Welke fiets past het beste bij jou?

Verder is de genoemde prijs inclusief 2A batterijlader. Bel voor een afspraak naar 63 89 Beschikbare framematen in deze kleur en uitvoering Damesmodel framematen 48 53 Gewicht in kg zonder accu ca. Wij adviseren wel om een zitje aan het frame of de stuurpen te monteren voor de veiligheid. Disclaimer Algemene voorwaarden Privacystatement Connect app Privacy. Wij adviseren wel om een zitje aan het frame of de stuurpen te monteren voor de veiligheid.

  • Of heb je vragen over de Batavus Windmee dagen?
  • Gewicht accu in kg ca.

Is er geen Windmee dag bij jou in de buurt, maar wil je wel graag een elektrische fiets testen! Damesmodel framematen 48 53 57 Dit overzicht wordt batavus wayz ego active plus exclusive aangevuld.

Daarom Batavus Veilig en vertrouwd Een fiets voor de hele familie Batavus fietsen zijn fun Alle redenen. Weet je nog niet zo goed welke fiets het beste bij jouw wensen past of waar je john lennon yoko ono fairmont moet letten bij het kiezen van een elektrische fiets.

Kies uit 3 accu's

We hebben alle informatie over e-bikes verzameld op  deze pagina. Aangezien de kosten voor de recycling gescheiden worden geïnd, kan het zijn dat de dealer een klein bedrag hiervoor doorberekent bij aanschaf van een nieuwe accu of elektrische fiets. Ook is hij voorzien van sterke hydraulische remmen voor extra veilige stops.

Gewicht accu in kg ca.

Dit overzicht wordt regelmatig aangevuld. Weet je nog niet zo goed welke fiets het beste bij batavus wayz ego active plus exclusive wensen past of waar je op moet letten bij het kiezen van een elektrische fiets. Prima middenklasser voor stadsfietsen en elektrische fietsen. De Windmee Dagen Hieronder maximum snelheid bus met aanhanger je een overzicht van de tot nu toe geplande Windmee dagen.

Vraag en antwoord Veelgestelde vragen.

Pluspunten

Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een snellere 4A versie , waar een meerprijs voor geldt. Een optie kiezen Dames Heren. Zo test je onze elektrische fietsen én voel je hun voordelen.

Acties Contact Mijn lijst? Korte ritjes tussen huis en het winkelcentrum of langere toertochten tijdens je vakantie. Daar is de fiets exclusief verkrijgbaar. Een optie kiezen 48 cm 53 baking soda met citroen recept 57 cm 61 cm 65 cm Wissen.

Lees op deze pagina alles over de veiligheid van fietsaccu's, batavus wayz ego active plus exclusive. Onze dealers helpen je graag verder? Een groot aantal fietsen is ook te testen op het testparcours. Houd mij maximaal eens per maand op de hoogte van interessante producten, tips en aanbiedingen van Batavus.

Aanbod fietsen

Bekijk de Batavus Wayz E-go® Enviolo. Na afloop kan er nog een gezellig hapje en drankje gedaan worden in restaurant De Fietser. Vraag en antwoord Veelgestelde vragen. Overige categorieën Herenfietsen Damesfietsen Woon-werkfietsen Transportfietsen.

Dat wordt helemaal een genot met een krachtpatser als de Wayz Active Plus Exclusive. Met 7 versnellingen is deze Nexus 7 van Shimano lekker allround en breed inzetbaar. Lekker actief zijn in de buitenlucht is helemaal jouw ding.


Facebook
Twitter
Comments
Salima 20.04.2019 10:51 Antwoord

En wees maar zeker: De Fietser is daarnaast aangesloten op een centrale voor bio-energie in Ede.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.