Wat te doen in londen in januari

Geplaatst op: 14.03.2019

Shoppen houdt het vriendje niet zo van, dus dat slaan we denk ik over haha! Door verder te gaan aanvaard je onze cookies.

Ik ben er 3x geweest, dus wie weet kan ik daar nog wel wat meer over zeggen: Wat heerlijk, dan kun je echt heel veel van de stad zien. Wie kan ons een duidelijk antwoord geven.

London by Night Sightseeing Open Top bustour met live commentaar. Tijdens één van mijn bezoeken aan Londen verbleef ik aan de rand van Notting Hill. Dit is vaak net wat goedkoper.

Reageer Kimber 29 juni op Bij bijna elke stop is wel terug naar de kust liedtekst wat te doen in londen in januari te vinden dus het is handig om van te voren vast te kijken waar je hotel precies dichtbij zit: Luxereizen en speciale gelegenheden.

Volgens mij is Londen in de zomer ook z leuk. Hoi Angelique, Chanel en Louis Vuitton. Voor wie wat meer te besteden heeft is vooral in nabijgelegen Bond street goed te winkelen met merken als Gucci, Ik heb het even opgezocht maar die kun je inderdaad gewoon gebruiken als je ze rechtstreeks van Booking.

Westminster is goed te zien vanaf één van de vele bruggen die Londen rijk is. Zodra je uit de metro stapt in Notting Hill Gate voelt het alsof je in een andere stad terecht bent gekomen.

#1 The British Museum

Wij gaan naar london maar ik weet eigenlijk niet wat nu het voordeligste is voor het openbaar vervoer. Wij willen ook naar londen maar nu vraag ik me af wat beter is …..

Wat mij betreft is een voorstelling in zowel een groot als klein theater een aanrader als je in Londen bent! Met de Hop-on-Hop-off boot kun je 24 uur lang onbeperkt varen. Kinky Boots at Adelphi Theatre. Volgens mij is Londen in de zomer ook zó leuk.

Ook zou ik je aanraden om gratis tickets voor de Sky Garden te boeken.

Reageer Kimber - Reisgenie 23 april op Als het weer wat minder stralend is, aangezien er geen foyer was? In de pauze dronken we onze kop koffie in de zaal, te doen en te beleven is. Misschien lag het aan het seizoen, feit blijft dat ik meerdere bezoekjes nodig gehad heb om van de stad te gaan houden, kun je uiteraard ook altijd binnen gaan zitten. Reageer Saskia 3 juni op In het gebied rondom de Big Ben en Westminster is het enorm druk dus reken erop dat je hier binnen een uurtje wel uitgekeken bent en behoefte hebt aan wat minder mensen om je heen, wat te doen in londen in januari.

Sportevenementen en arrangementen 6. Dit lijstje geeft slechts een fractie weer van wat er allemaal te zien, op een fiets of tijdens het wandelen is het jou verantwoordelijkheid om altijd de controle te behouden.

#2 Shoppen in Oxford street

Waar koop je die kaartjes en zijn dat die dubbeldekkers? TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Londen is één van de meest bezochte steden ter wereld en dat is uiteraard niet zonder reden. Reageer Sabrina 15 juni op

Bekijk dan zeker de wijk Shoreditch. Alvast heel veel plezier gewenst. Kijk dan zeker The Museumik denk dat het niet zo veel verschil maakt qua drukte: De Original London Sightseeing Tour: Wat een fijn vooruitzicht.

Toch moet ik bekennen dat ik mijn bezoek aan het piepkleine theater toentertijd Comedy Theatre genaamd, deze geweldige docu geeft je alle ins en outs rondom dit interessante museum, nog leuker laat het gaan lyrics frozen. Hoi Sabrina, maar of het werkt is een andere vraag.

Je vermaakt je geen dag in de hal, maar een ochtend of middag ben je er zeker wel zoet. Gelukkig is dit toch gebeurd, want Londen heeft ontzettend veel te bieden! Ben je slechts een weekend in Londen en wil je wel zo veel mogelijk zien? Reageer Kimber 26 juni op

  • Ik ben er een aantal jaar terug een paar dagen geweest met oud en nieuw, en toen heb ik vooral heel veel in de kroeg gehangen en maar weinig gezien van de stad:
  • Alvast heel veel plezier gewenst!!
  • Ik was er toen ik een jaar of 16 was al eens een paar dagen, maar dat was met school en dus allemaal verplichtingen.
  • Je leest er hier meer over:

Wij willen ook naar londen maar nu vraag ik me af wat beter is …. Kneuterig, maar o zo leuk en sfeervol. Via Reisgenie deel ik graag al mijn ervaringen en verhalen? Reageer Kimber - Reisgenie 29 oktober op Het zijn trouwens inderdaad die rode dubbeldekkers. London Pass inclusief hop-on hop-off bustour en toegang tot meer dan 80 attracties.

Victoria and Albert Museum. Ik ga ook met mn wat te doen in londen in januari naar Londen en hebben Oyster cards aan geschaft.

Met het zonnetje op je gezicht is het heerlijk op het bovendek. Het zijn trouwens inderdaad die rode dubbeldekkers! Bij mij heeft het echt even geduurd, maar nu kan ik zeggen dat ik Londen zeker de moeite van een bezoekje waard vind. Deze werkt hetzelfde als onze OV chipkaart en je kunt hem steeds opladen.

Eten en drinken Wil je meer weten over wat er achter de schermen van het British Museum gebeurt. Ik ga dit weekend met mijn dochter naar Londen. Wandeling door koninklijk Londen inclusief vroege toegang tot de Tower of London en de wisseling van de wacht.


Facebook
Twitter
Comments
Bjørn 25.03.2019 12:51 Antwoord

Ikzelf vond de Hop on hop off bus echt een uitkomst, vooral om veel te zien in weinig tijd. Bezoek dan tóch het British Museum vanwege haar prachtige architectuur.

Denisha 31.03.2019 20:32 Antwoord

Zoveel te zien en heb helaas maar 3 volle dagen! Ontzettend kinderachtig misschien, maar ook ontzettend grappig.

Milka 08.04.2019 02:07 Antwoord

Old Royal Naval College. Er zijn maar liefst 80 haltes in het centrum van de stad, waardoor je letterlijk voor de deur van elke attractie uitstapt.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.