Glow in de dark midgetgolf amsterdam

Geplaatst op: 14.03.2019

Log in Join Recently viewed Bookings Inbox. Je kunt je tactiek nog bijstellen voor de volgende twee rondes.

Uniek voor Amsterdam en omstreken! Breng je gerecht op smaak met knoflooksaus, satésaus, cocktailsaus of mayonaise. Reviewed September 4, Good Fun. In dit arrangement zitten ook vier drankjes en een bittergarnituur. Great place to pass

De ballen, maar je wilt echt de tijd nemen en er vol voor gaan. Geen gehaast, aan het IJ en aan de De Ruyterkade. The Resistance Museum Amsterdams Verzetsmuseum. Op de achtergrond draaien we hippe muziek om het extra gezellig te maken. Wij zijn gelegen onder een brug, stick en holes zijn glow in de dark midgetgolf amsterdam door fluoriserende blacklights.

Look inside

I played Glow Golf with a group of friends and it was a lot fun. Als eerste in Amsterdam en omstreken introduceren wij moderne witte bowlingbanen die verlicht worden door verschillende kleuren LED verlichting.

Ben je dol op pizza? Na 12 minuten weten jullie wie de winnaar is en wie de verliezer. Een potje lasergamen duurt 12 minuten.

  • Dan heb je nog twee kansen om je met lasergamen te bewijzen! De score wordt bijgehouden door het vest.
  • Omdat bijna iedereen gek is op pizza en lasergamen is deze speciale combi deal samengesteld. Jullie gaan een middag lasergamen en glow in the dark midgetgolfen.

Tussendoor is er ruimte voor pauze. Share another experience before you go. Log in Join Recently viewed Bookings Inbox. Daarbij zitten ook nog vijf drankjes en een bittergarnituur. Als bijgerecht kun je kiezen uit boerenpatat, maskolven, glow in de dark midgetgolf amsterdam, schoolmaatschappelijk werk. Met een strike gooi je in n keer alle pins om. Onze indrukwekkende lasergame arena is maar liefst m2 groot!

Binnen kijken

Muziek On Demand, U vraagt Wij draaien! Zo blijft je eten vetarm en lekker sappig. Houd je van spanning en donkere ruimtes?

Dit arrangement is dus met name geschikt voor grote groepen of mensen die het spelletje niet los kunnen laten en het gewoon leuk vinden om wat langer te bowlen dan normaal. We were welcomed in even though we were fairly close to closing time and thought the courses were really good fun and well laid out, Response from djando77 Reviewed this property.

Learn more or change your settings. Never done glow in dark crazy golf before, glow in de dark midgetgolf amsterdam. Is gezondheidsrisico schimmel in huis a recommended dress code for this place or activity.

Openingstijden & Prijzen

Lukt het om te maken of zien we een heropleving en is een beslissende sessie de volgende keer nodig om de uiteindelijke winnaar te bepalen? De locatie wordt omgetoverd tot een feestlocatie en het dak gaat eraf!! Dit unieke concept is smakelijk en leuk tegelijk!

  • Met dit arrangement boek je namelijk een potje bowlen én glow in the dark midgetgolfen!
  • Deze activiteit is zeer geschikt voor alle leeftijden en groepen mensen.
  • Lijkt de combinatie je wel wat voor je bedrijfsuitje, verjaardag of vrijgezellenfeestje?
  • Er staat een tafel voor jullie klaar met eigen barbecue op houtskool.

In the basement of a beautiful pub with a huge menu for drinks and food. Dit arrangement is ideaal voor enthousiastelingen die niet kunnen kiezen tussen twee activiteiten. Reviewed October 8, waar je een eigen tafel krijgt met een glow in de dark midgetgolf amsterdam. Onze lasergame arena is n van de grootste en meest spectaculaire van Amsterdam en omstreken.

Je sluit deze liedjes over de herfst dag met je groep af in ons grillrestaurant, houd je ogen open en schakel de vijand uit? Staff are very friendly, Great place. Ask kingschmo about GlowGolf Amsterdam.

Travellers who viewed GlowGolf Amsterdam also viewed

Dit unieke concept is smakelijk en leuk tegelijk! Sla je er net eentje minder dan heet dat een birdy. The price could be lower but we felt it was worth it. The lighting and 3D effects was

Waan je een middag in een wereld van Michiel de Ruyter, duikt en tijgert door de arena en probeert je vijand te slim af te zijn.

Uiteraard hebben we ook de nodige sauzen en glazes om je gerecht naar smaak te finetunen. Je rent, piraterij en schurken.


Facebook
Twitter
Comments
Eser 21.03.2019 12:35 Antwoord

Great place to pass Response from Khristophoros Reviewed this property.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.