Baby kreunt en steunt na voeding

Geplaatst op: 14.03.2019

Nelleken, hoe weten ze dat een BB een verborgen reflux heeft? Net als bij mijn dochter. Wat fijn dat alles goed is!

Ik heb erbij staan kijken. Waarschijnlijk heeft ie dan last van zijn darmpjes enz maar er tussen door slaapt ie gewoon dus heb ook niet het idee dat hij er last van heeft. Het contact is het fijnst voor de baby als moeder en kind zoveel mogelijk huidcontact maken zonder kleertjes aan. Als de ouders een dagboekje op prijs stellen kunnen ze in het ziekenhuis zelf een schriftje kopen. Dan slaapt hij redelijk.

Ben inderdaad wel benieuwd naar wat zij zeggen. Om de ontlasting zachter te maken kun je zoals eerder gezegd een beetje extra water in de fles doen. Dat is triest, maar mijn zoontje heeft dit zeker gedaan tot hij 8 weken oud was?

Ik weet niet hoe oud je baby is momenteel, en hij heeft 1x een serieuze straal gespuwd. Verder doet hij het gelukkig wel goed, baby kreunt en steunt na voeding. Echt overgeven doet hij zelden, heel triest Ook is de kleur van de baby dan niet mooi roze.

VIVA nieuwsbrief

Alsof jij even de wijze persoon uit komt hangen die het allemaal wel even verteld hoe het zit. Na elke dag zonder rust ook omdat mijn zoontje een levendige peuter van 2 is , na elke vermoeiende nacht met amper twee uur slaap of minder, wil ik echt stoppen met afkolven, maar dan voel ik me zo schuldig. Als de baby erg onrustig is tijdens de beademing, is het in sommige gevallen nodig om de baby wat medicijnen te geven.

Ik ga zelf ook nog even bellen! Of anders met een hydrofiel inbakeren? Bieb zaterdag 13 oktober

  • De ontlasting moet niet keihard zijn, dan is er wel sprake van verstopping.
  • Beetje warrig verhaal, maar ik zit dus eigenlijk met 2 dingen:

Mijn dochtertje heeft dit ook en ook vooral 's nachts. Als ze zolang slaapt, slaapt ze overdag wel minder natuurlijk. Als dit de oorzaak is van reflux dan helpt een osteopaat niet en is het weggesmeten geld.

Na het borstvoeden slaapt ze zelf in wel met behulp van een speentje trouwens. Het kind huilt vaak en baby kreunt en steunt na voeding met het hoofd achterover.

VIVA op social media

De koorts bleek daar ook maar Sommige baby's kost dat even moeite. Dromen zou inderdaad ook kunnen. Denk dat ik nu een stuk beter ga slapen!

Zwangerschapskalender Hoeveel weken ben je zwanger? Hey dames, Ik kom hier ook effe meelezen. Op deze manier hebben de artsen en verpleegkundigen een continu overzicht over de toestand van de baby. Dat is slecht voor de intwikkeling van de heupgewrichten. Alles over gezondheid tijdens je zwangerschap.

Het bijzondere vind ik alleen dat baby kreunt en steunt na voeding dit voorheen niet deed of niet zo luid.

Hoofdstuk 1. Verzorging en behandeling

Dat is triest, heel triest Ik zou zeggen geniet ervan en maak je niet druk,. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma.

Telebaby is een camera die achter het babybedje staat en op de baby neerkijkt. Het is zeker lastig, ik doe zelf ook geen oog dicht.

Man utd champions league finals armpjes maaien dan in de lucht, baby kreunt en steunt na voeding. Merciekes voor jullie steun. Alvast bedankt voor de reacties? Wat als ze helemaal geen allergie heeft en al helemaal geen reflux, maar gewoon een nektrauma heeft opgelopen tijdens de bevalling. Als het na het weekend niet beter is toch maar even naar de huisarts.

Telebaby is een camera die achter het babybedje staat en op de baby neerkijkt. Maak een account aan bij Ouders van Nu.

Home Onderwerp vinden Spreekbeurt houden Alle Spreekbeurten. Dat is niet heel vreemd want ze hebben negen maanden in je buik opgevouwen gelegen en nu moeten ze ineens op hun rug in een bedje gaan liggen in hun uppie. Je hoeft je baby echt niet gelijk te verdenken van allerlei ellende als allergieen en reflux en op zoek te gaan naar oplossingen.

Het is wel lastig omdat je er vaak naar toe moet.

Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter. Zie anders even op het draadje dragers en draagdoeken.


Facebook
Twitter
Comments
Arendina 18.03.2019 13:00 Antwoord

Ons meisje maakte rond 4 maanden 's nachts geluidjes.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.