Sms blokkeren op android

Geplaatst op: 12.04.2019

Zo blokkeer je een onbekend telefoonnummer Wil je niet meer worden gebeld door iemand die jou met een onbekend telefoonnummer lastigvalt? Deze info is onduidelijk of onvolledig Ik wil meer afbeeldingen, video's Ik vind het moeilijk om de juiste info te vinden Andere. Dit kan handig zijn als je niet alle onbekende nummers wilt blokkeren.

Blokkeer nummers die je niet kent. Door wat instellingen in je telefoon aan te passen, kun je overlast al behoorlijk beperken. Dit om hoge facturen te vermijden. Dit is een dienst die alle providers in Nederland gezamenlijk hebben opgezet. Geef uw MyProximus-gebruikersnaam en -wachtwoord in om de activering te bevestigen.

Tik op SMS versturen.

Klik op de slider naast  SMS versturen  om de blokkering te activeren! Download een app waarmee je sms-jes kunt blokkeren, sms blokkeren op android.

Stuur het lijstje door naar onze klantenservice. Blokkeer nummers die je niet kent. Beweeg de slider naast Bel, sms en surf enkel binnen de EU naar rechts!

Afhankelijk van de gewenste optie kan dit gratis of tegen betaling. Anonieme bellers tegengaan, zo doe je dat! Welkom Registreer of log in via Mijn Simyo om deel te nemen.
  • Deze info is onduidelijk of onvolledig Ik wil meer afbeeldingen, video's Ik vind het moeilijk om de juiste info te vinden Andere.
  • Word je keer op keer gebeld door hetzelfde telefoonnummer?

Zo blokkeer je een onbekend telefoonnummer

Als je van een bepaald nummer alsmaar ongewenste sms-jes ontvangt kun je ervoor kiezen om alleen dat specifieke telefoonnummer te blokkeren. Maak dan een lijstje van wanneer je via de telefoon wordt lastiggevallen. Als je op een andere manier last hebt van ongewenste sms-jes kun je het beste even bellen met je provider. Overweeg dan een nieuw telefoonnummer te nemen.

Helaas kunt u deze blokkering nog niet activeren op de MyProximus-website.

Gerelateerd nieuws Telefoon beveiligen: Blijft diegene je daarna alsnog bellen! Jak zablokovat textov zprvy na Androidu , : Groetjes, Asma Bekijk originele reactie. Tik op uw gsm-nummer. Vond je dit een nuttig artikel.

Wat is het blokkeren van een telefoonnummer?

Sta je ingeschreven in het Bel-me-niet-Register en word je ongewenst gebeld door een bedrijf waar je klant van bent geweest? Er zijn verschillende versies van Android. Dan kun je gebruik maken van je recht van verzet. Klik op de slider naast  SMS versturen  om de blokkering te activeren.

Dan kun je gebruik maken van je recht van verzet. Wat is het verschil met 'Surflimiet in het buitenland'. Zo blokkeer je een bekend telefoonnummer op een Android-smartphone Er zijn verschillende versies van Android. Beweeg de slider naast Bel, sms en surf enkel binnen de EU naar rechts, sms blokkeren op android.

Heb je al een account.

Contacteer ons!

Hebt u de app nog niet? Beste antwoord door Asma 16 november , Probeer het nog een keer over een paar minuten. Verzamel voor dit lijstje de datum en tijd van tien verschillende gesprekken of ontvangen sms-berichten. Log in op MyProximus om uw producten te bekijken.

  • Verzamel voor dit lijstje de datum en tijd van tien verschillende gesprekken of ontvangen sms-berichten.
  • Via een omweg bereik je wel hetzelfde resultaat.
  • Als je op een andere manier last hebt van ongewenste sms-jes kun je het beste even bellen met je provider.
  • De zogenoemde 'afwijslijst' op je telefoon zorgt ervoor dat binnenkomende oproepen van de telefoonnummers op deze lijst worden afgewezen.

Voor bellen is dit gelukt sms nog niet. Tik op uw gsm-nummer? Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van boetiek hotel bonaparte lochem lochemseweg barchem bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om sms blokkeren op android downloaden. Groet Ik ben nu eenmaal niet zo'n whizzkid: U kunt deze blokkering wel activeren via de MyProximus-app.

Heeft deze info u geholpen, sms blokkeren op android. Simyo neemt daarna contact op met de provider van het nummer dat jou belt. Contacteer onze klantendienst om betalende blokkeringen aan te vragen. Wat is het verschil met 'Surflimiet in het buitenland'. Op een iPhone kun je niet instellen dat de telefoon anonieme oproepen blokkeert!

Betalende blokkeringen voor oproepen en sms'en

Klik op Bevestig om de blokkering te activeren. Ben jij benieuwd hoe we de komende 5 jaar onze smartphone gaan gebruiken? Hoi leonie, In de Play Store is het programma Blacklist Plus te downloaden, gratis programma en werkt prima, je kunt hier of calls of SMS of beide blokkeren van een bepaald nummer.

Hiermee blokkeer je sms-jes afkomstig van elk willekeurig nummer dat niet voorkomt in je contactenlijst. Op een iPhone kun je niet instellen dat de telefoon anonieme oproepen blokkeert. Kies voor Prepaid van Simyo, sms blokkeren op android.


Facebook
Twitter
Comments
Nanda 15.04.2019 11:18 Antwoord

Elke maand supervoordelig bellen?

Paris 17.04.2019 17:14 Antwoord

Ga je akkoord, of ga je door op de website dan ga je akkoord met ons cookiebeleid. Daarnaast geven we tips hoe je een telefoonnummer blokkeert voor Android en iOS en wat je tegen ongewenste oproepen of berichtjes kunt doen.

Ahmad 21.04.2019 00:06 Antwoord

Via Wi-Fi kom je ook verder. Dit kost eenmalig 5 euro.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.