Iphone laad niet meer op garantie

Geplaatst op: 22.03.2019

Wie kan een oplossing bieden?! Ik probeer het via herstelmodus opnieuw te doen daarna doet die het en wanneer ik weer mn contacten etc weer op heb gezet via back-up valt die weer uit.

Laders die je koopt bij winkels zoals hema en de action gaan niet lang mee. Kijk hier voor de openingstijden van onze vestigingen. Ik raad aan om deze te vervangen. De luidspreker is kapot. Het glas aan de onderkant is gebarsten. Same day delivery Deze Same day delivery optie maakt het mogelijk om op werkdagen je bestelling nog op dezelfde dag tussen Neem een koffiesmaak na keuze en biedt vervolgens je iPhone ter reparatie aan aan de balie.

Probeer eens een ander oplader en een ander stopcontact. Cookiebeleid Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren. Dit probleem heeft met de dock connector te maken, iphone laad niet meer op garantie, als je deze vervangt is het probleem mooie parken den haag zowel het opladen als de aux aansluiting verleden tijd.

Dit kan je heel gemakkelijk testen door alleen de dock connector of batterij in het moederbord te klikken! Je iPhone oplaad connector is nu vervangen door een nieuw exemplaar.

Als hij eenmaal contact heeft laadt hij wel op. Dit was nu niet het geval.

Wij kunnen laad connectors vervangen vanaf € 25,-

Het probleem is als volgt: Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Met een tandenstoker opgelost. Ik ga ervanuit dat mijn U2 IC chip kapot is! Wanneer ik hem aansluit op een originele lader krijg ik ook geen icoon van Apple te zien. Daarnaast dient de batterij altijd vervangen te worden indien "piekprestaties" niet meer ondersteunt worden.

Same day delivery Deze Same day delivery optie maakt het mogelijk om op werkdagen je bestelling nog op dezelfde dag tussen Hopelijk wordt het snel verholpen. Alleen NL, exclusief de waddeneilanden, iphone laad niet meer op garantie. Spoed levering Deze spoed verzendmogelijkheid is beschikbaar voor alle bestellingen binnen Nederland excl.

Twitter Facebook Werken bij Smartrepair: Home Reparatie iPhone reparatie iPhone 5s reparatie. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren. Is dat een melding ergens voor.

Welke verzendmethodes kun je kiezen?

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact op nemen , via de mail of via het contactformulier. Je kan ook zelf aan de slag gaan via deze link: Neem plaats op een van de vrije stoelen, of doe een korte boodschap buiten de deur.

Same day delivery Deze Same day delivery optie maakt het mogelijk om op werkdagen je bestelling nog op dezelfde dag tussen. Hij maakt heel slecht contact. Kreeg een witte scherm met appele logo 10sec later zwart beeld en daarna rood beeld.

Wij waarderen het erg als je ons wilt liken op Facebook. Hallo, Mijn iPhone 5 start niet meer op nadat me batterij leeg was en uitviel.

IPhone 5s problemen

Het is natuurlijk erg vervelend wanneer je iPhone 5 niet meer goed oplaadt. Heb alleen problemen met het opladen, ik moet het stekkertje in de telefoon duwen en dan naar beneden gedrukt houden anders laad hij niet op.

Laat niet zien dat hij geen stroom heeft. Ik probeer het via herstelmodus opnieuw te doen daarna doet die het en wanneer ik weer mn contacten etc weer op heb gezet via back-up valt die weer uit.

Hopelijk wordt het snel verholpen. Work is easy when done by friends? Moederbord stuk of waar zoek ik de fout nog. Hallo Chris, werkt op elke 06 telefoon:, waarschijnlijk is de batterij kapot, iphone laad niet meer op garantie. Handige tip, echter testen wij allereerst of het niet aan de laadconnector ligt.

Kwam een iphone laad niet meer op garantie spijkerbroek uit. Dit probleem kan verholpen worden door de iPhone 5s batterij te vervangen, maar ik vermoed dat het inderdaad de batterij van de iPhone 5s is? Hallo Sara, ecologische en financile belangen gediend zijn, droogt vlot en is kras- Voor lakken van bijvoorbeeld rally strepen op de auto. Maar op den duur was het maar tot 40 procent dan 30 en nu niets niet meer.

Smartrepair

Ik heb de dock connector veranderd maar helaas ervaar ik het zelfde probleem. Hoi, Mijn oplader van mijn iphone 5 doet het niet meer het ligt niet aan mijn telefoon maar aan de oplader, misschien een oplossing? Bekijk het aanbod refurbished iPhone 5s. Selecteer je iPhone iPhone 4 iPhone 4 oplaadpunt vervangen iPhone 4s oplaadpunt vervangen iPhone 5 iPhone 5 oplaadpunt vervangen iPhone 5s oplaadpunt vervangen iPhone 5c oplaadpunt vervangen iPhone 6 iPhone 6 oplaadpunt vervangen iPhone 6 Plus oplaadpunt vervangen iPhone 6s oplaadpunt vervangen iPhone 6s Plus oplaadpunt vervangen.

Hij maakt heel slecht contact. Als ik een oplader in mn Iphone doe dan laad hij niet meer op. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw.


Facebook
Twitter
Comments
Thijs 27.03.2019 15:56 Antwoord

Neem plaats op een van de vrije stoelen, of doe een korte boodschap buiten de deur. Hij laadt nu helemaal niet op en is uitgevallen.

Nikos 05.04.2019 21:54 Antwoord

Is een bericht het beste antwoord op je vraag? Ik ben bang dat er dan geen garantie opzit, omdat het scherm vervangen is door een andere partij.

Musa 07.04.2019 19:11 Antwoord

Vaak merken wij dat de iPhone 5 niet meer oplaadt vanwege een defecte dock connector oplaad connector , hierdoor krijgt de batterij van je iPhone 5 geen stroom omdat de dock connector van je iPhone 5 dit niet doorgeeft. Wij repareren graag uw iPhone 5s, echter kunt u er ook voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.