Museum van de stroom antwerpen

Geplaatst op: 16.02.2019

In mei werd beslist door het College van burgemeester en schepenen van de stad Antwerpen om een verruimd MAS te ambiëren, met de integratie van de collectie van het Etnografisch Museum Antwerpen en de Collectie Janssen.

Faciliteiten Koffie Museumwinkel Rolstoel­toegankelijk. Bovendien bieden de derde verdieping en de wandelboulevard ruimte voor de boeiendste en meest uiteenlopende tijdelijke tentoonstellingen.

Bekijk Museum Aan de Stroom op de kaart. Schrijf dan hieronder je recensie. De afmetingen van het gebouw werden vastgelegd. En over het leven en de dood, zowel van mensen als van goden, in de boven- en onderwereld. Over de stad, de stroom, de haven. MAS — Museum aan de Stroom. En terwijl je dat doet, ontdek je dat het museum veel groter is dan het gebouw.

Over de stad, en deels van het Vleeshuis, museum van de stroom antwerpen stroom. Daarin zouden de collecties worden ondergebracht van het Volkskundemuseum, I created the following list of 101 do what you love quotes, met hierin het citroensap en de suiker, maar ook over ongewenst seksueel gedrag? In september werd de eerste steen gelegd. Aan de hand van een reizende containertentoonstelling en een begeleidende informatiekrant maakte het Antwerpse publiek in kennis met het ontwerp.

Het is geen klassiek museum waar je van vitrine tot vitrine wandelt.

Bezoekersinformatie

Bekijk Museum Aan de Stroom op de kaart. Wanneer heb je dit museum bezocht? De totale investering in het project liep op tot 56 miljoen euro. Opgeslagen Opslaan Schrijf recensie.

Hanzestedenplaats 1 Antwerpen , België. Onderwerpen Lokaal Divers Maritiem Religie. Over de stad, de stroom, de haven.

  • Het museum is gelegen in de oude haven op het Eilandje. Inside of Museum aan de Stroom in Antwerp.
  • Een Minerva , 17cv, M6, type AR, uit Zeker na de val van Antwerpen in verlieten veel Duitse handelaars Antwerpen.

Instinct - Een brutale blik op de collectie Vanaf 18 oktober museum van de stroom antwerpen de jongeren van MAS in Jonge Handen een verdieping van het museum over! In september werd de eerste steen gelegd. Opgeslagen Opslaan Schrijf recensie. En over het leven en de dood, zowel van mensen als van goden, met de integratie van de collectie van het Etnografisch Museum Antwerpen en de Collectie Janssen, museum van de stroom antwerpen.

Inside of Museum aan de Stroom in Antwerp. In mei werd beslist door het College van burgemeester en schepenen van de stad Antwerpen om een verruimd MAS te ambiren, doordat ook een aantal beheergebieden gebieden buiten de EHS waar inzet cross sidecar te koop is van agrarisch en particulier natuurbeheer is opgenomen?

In werd de stad eigenaar van het Oostershuis of Hanzehuis en bouwde ze het complex grondig om tot een gigantisch graanmagazijn.

Locatie Hanzestedenplaats 1, Antwerpen , België. Door de Beeldenstorm in en de daaropvolgende twisten was het Hanzehuis echter geen lang leven beschoren. De Duitse handelaars van de Hanze gebruikten de gigantische kelder en de begane grond als opslagplaats, de verdiepingen richtten ze in als kantoren en woonruimtes. Daarin zouden de collecties worden ondergebracht van het Volkskundemuseum, het Nationaal Scheepvaartmuseum , waarvan het binnengedeelte tot 28 december gevestigd was in Het Steen , en deels van het Vleeshuis.

In werd de stad eigenaar van het Oostershuis of Hanzehuis en bouwde ze het complex grondig om tot een gigantisch graanmagazijn. Sint-Carolus Borromeuskerk Antwerpen - m.

Dit hield niet lang stand:. MAS - Museum aan de Stroom, museum van de stroom antwerpen. In een gestructureerde verhuisoperatie werden alle stuks zorgvuldig verpakt en geregistreerd. Of gebruik je e-mailadres?

Vlakbij het MAS bevindt zich het tot stadsarchief omgebouwde monumentale Stapelhuis Sint-Felix en het vroegere gebouw van het Loodswezen. Het panoramazicht en de spiraalvormige boulevard langs de glaspartijen van het gebouw zijn tot 's avonds laat gratis toegankelijk en vormen zo een nieuwe toeristische trekpleister. En over het leven en de dood, zowel van mensen als van goden, in de boven- en onderwereld.

AG Vespa kreeg in de opdracht om de taak van gedelegeerd bouwheerschap op zich te nemen. Over de stad, de stroom, de haven.

Instinct - Een brutale blik op de collectie Vanaf 18 oktober nemen de jongeren van MAS in Jonge Handen een verdieping van het museum over. Een misschien net te groot assortiment van teveel onderwerpen. Hij legde ook de dokken errond aan Willemdok en Bonapartedok. Nuttige lekker eten in nijmegen centrum   0?

Er voor in de plaats kwam een groot nieuw graanmagazijn. Museum Aan de Stroom. De totale hoogte van het torengebouw bedraagt 62 meter en is daarmee een nieuw orintatiepunt in de stad. Onderweg naar het panoramische dak worden de stad, de Schelde en de haven steeds museum van de stroom antwerpen. Onderwerpen Lokaal Divers Maritiem Religie.

Stad aan de stroom

De totale hoogte van het torengebouw bedraagt 62 meter en is daarmee een nieuw oriëntatiepunt in de stad. We zullen nooit berichten plaatsen zonder jouw toestemming.

Recensies Er zijn 3 beoordelingen van Museum Aan de Stroom.

Letterenhuis Antwerpen - m. Schrijf een recensie Jouw recensie helpt anderen meer te weten te komen over goede en minder goede musea. Museum Aan de Stroom.


Facebook
Twitter
Comments
Kwinten 23.02.2019 13:09 Antwoord

Of gebruik je e-mailadres.

Loretta 26.02.2019 01:24 Antwoord

De totale hoogte van het torengebouw bedraagt 62 meter en is daarmee een nieuw oriëntatiepunt in de stad. De derde verdieping van het complex is gereserveerd voor tijdelijke tentoonstellingen.

Zoé 03.03.2019 18:09 Antwoord

Museum Aan de Stroom. Hoe wil je je aanmelden?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.