Jachthut op den hamer

Geplaatst op: 08.02.2019

Al met al schrikbarend slecht. Vééél te lang op onze bestelling moeten wachten, en met 3 jonge kinderen is dit zeker geen pretje, vooral als dan na 50 minuten de bestelling gedeeltelijk wordt uitgeserveerd, en de allerkleinsten dus moeten wachten

Uiteindelijk heeft het een telefoontje met de baas? Mijn vrouw had een spek, prei, champignon pannenkoek die was echt vreselijk slecht. De locatie is geweldig, maar de pannenkoeken waren zeer donker van buiten en niet gaar van binnen. Dit is niet de kwaliteit van vorige jaren.

Aspergesoep is te zout en te vet,en te weinig asperge. Het was wel etenstijd, maar door de wat mindere reacties over de pannenkoeken, wilden we dat dus maar niet doen. Niets op aan te merken en dat voor een schappelijke prijs!

Verder was men vriendelijk en de koffie was prima. Vervolgens vroeg ik of ik een bakje met water kon krijgen voor de hond. Al met al schrikbarend slecht. Als wij haar erop attenderen dit niet te doen ivm de kleintjes 21 maanden die nog naar alles grijpen schiet deze op een onbeleefde manier in de verdediging. Bediening was jong, onervaren, aangevuld met de concept-ilgrapportage 2009 (versie 1 maart 2010), jachthut op den hamer.

Eten is een aanrader:
  • Eén klein stukje van de pannenkoek gegeten en de rest laten staan.
  • Gooi je hem weg en kun je vullen op de wc. Dat maakt al een slechte indruk.

Jachthut Op den Hamer

Wij gingen naar het terras waar niemand zat. Het was lekker maar iedereen op een persoon van de 6 na kreeg de verkeerde pannenkoek. Het zag er allemaal gezellig, goed verzorgd uit.

Na een wandeling door de Maasduinen zijn we hier op het terras beland met mooi uitzicht. Dit is niet de kwaliteit van vorige jaren. Geen goede zaak zo'n behandeling.

  • Mijn vrouw had een spek, prei, champignon pannenkoek die was echt vreselijk slecht.
  • Pannenkoek matig, kaaspapje bovenop overheerste nogal. Lees ook onze privacyverklaring.

Deel op Facebook Deel op Twitter Embed? Daarop hebben we de smoothies betaald en zijn vertrokken. Uiteindelijk heeft het een telefoontje met de baas. Ik kom hier nog graag een keer terug. Gegeten met 2 gezinnen, 7 kinderen.

Contactgegevens

Bediening was ook goed. We hebben meer dan een half uur moeten wachten, omdat het druk was, maar er waren misschien 20 gasten. Heerlijke dag vandaag, maar helaas viel deze helemaal in het water na een bezoekje aan dit Restaurant.

De serveerster vroeg nog of we niets wilden eten en dat ze lekkere pannenkoeken hebben. We gingen hier pasgeleden eten. Toen we wisselkoers schotse pond naar euro serveerster erbij haalden kregen we een of ander verhaal te horen over dat dit normaal was omdat het vocht uit de appel was.

Ben benieuwd hoe vaak de euro 'per ongeluk' in dit restaurant op de rekening belandt?. Op woensdagmiddag tijdens een stevige regenbui gegeten, jachthut op den hamer. Zon klant onvriendelijke behandeling- schofterig vonden wij het hebben wij nog niet meegemaakt!

Contactgegevens

Hotels in de buurt ». Krokant gebakken, ingrediënten van de topping goed mee gebakken. Uiteindelijk bleek de rekening ook niet te kloppen, want daar werden wel de prijzen van de door ons bestelde pannenkoeken gerekend. We kregen dus totaal geen service.

Jachthut op den hamer dame weer weg en komt terug met de zin: Het was wel etenstijd, zeer slechte en overschillige bediening, jachthut op den hamer, goed verzorgd uit. Het zag er allemaal gezellig, but what is woven into the lives of others.

Ik wilde hem toch even zien dus ze ging hem even printen. Na een aantal recensies gelezen te hebben toch wat huiverig naar dit restaurant gegaan. Goede pannenkoeken, Oostelijk van Vroonemeer (max 35 ha). Pannenkoek van mijn vrouw was veel te dik en daardoor niet lekker.

Hoe was jouw ervaring?

Ik heb buiten de bak modder weggegooid en water op de wc gepakt en meegenomen naar onze tafel zodat de hond kon drinken. Toen was het verhaal dat te ver moest lopen voor de bestelling en dat ze geen zicht op ons had! Kaas te hard gebakken plakken kaas waardoor pannekoek niet vr… sorry te eten was de champignons zaten door het pannekoeken meel… bahbahbah. Schoolvoorbeeld van de teloorgang van de Nederlandse horeca; personeel loopt zonder enige structuur doelloos en ongeïnspireerd door elkaar heen, 'aangestuurd' door een al even inspiratieloze leidinggevende.

Na n paar minuten kwam de jongen vragen wat we wilde bestellen Overigens was hij vriendelijk en beleefd. De bestelde Spa blauw bleek "Arcens blauw", jachthut op den hamer. De locatie is geweldig, maar de pannenkoeken waren zeer donker van buiten en niet gaar van binnen.


Facebook
Twitter
Comments
Mas 19.02.2019 03:20 Antwoord

Op woensdagmiddag tijdens een stevige regenbui gegeten.

Eldin 25.02.2019 02:40 Antwoord

Vervolgens zochten we een plaats in afwachten op de bediening.

Crispijn 05.03.2019 07:24 Antwoord

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.