Hoe maak je een schuifdeur in een wand

Geplaatst op: 06.04.2019

Het is deze keer echt supermooi steigerhout. Maar ik vind het wel leuk dat je een keer reageert!

Heel mooi, maar het past niet bij onze woonkamer. Hoe gebruik je de lijmklemmen om ze aan elkaar te lijmen?

Hallo, Wat prachtig heb je dit gemaakt. Comments Wow, die deur is echt super gaaf! Jij kunt dit ook makkelijk! Ik denk erover om een soort kast te maken met dit soort deuren. Ik ben nog steeds ontzettend blij met de schuifdeur, hopelijk heb jij er net zoveel plezier van!

Naast de materialen voor de schuifdeur en het schuifdeurbeslag heb je ook gereedschap nodig om alles in elkaar te zetten en op te hangen. Ik heb uiteindelijk Noten gebruikt.

Hoi Shifra, stekende pijn rechts onderbuik zwanger een greep aan de achterzijde beschadigd de wand en verhinderd de deur in het openen. Een openslaande deur was eigenlijk geen optie, een inspirerend project.

Dan is het loftdeur schuifdeur softclose systeem het product wat je zoekt.

Ik kan me voorstellen dat die veel beter bij de huiskamer past. Vervolgens kies je het  schuifdeur ophangsysteem  dat bij jou past. STAP 4 Maak aan de achterkant van de deur twee houten balken aan de zijkant.

Wat prachtig heb je dit gemaakt. Heb je de  rails  en het ophangsysteem uitgekozen, dan kun je de set aanvullen met  afstandshouders  en  vloergeleiders. De planken paste niet helemaal precies netjes tegen elkaar aan, dus de kleine kiertjes die er op een paar plekken ontstonden heb ik gevuld met een houtvuller. Als je geen zin hebt om zelf aan de slag te gaan kun je uiteraard ook een complete deur bestellen, wij zullen het aan niemand verklappen….

Als eerste leg je de 6 planken van cm lengte naast elkaar, leg daar de 2 korte planken bovenop. Als je deur bij wijze van naar voren trekt, dan gaat ie mee?

Gebruik weer de mal om schuine gaten te boren en maak de gaten in het frame.

  • Wil ik ook, wil ik ook!! Het geeft mijn woonkamer zoveel sfeer, meer dan ik had gedacht.
  • Bekijk het zelfmaakidee  hoe je een schuifdeur van steigerplanken maakt. Wat een top idee!

Hoe gebruik je de lijmklemmen om ze aan elkaar te lijmen. Ik geniet er extra van nu ik hem zelf gemaakt heb. Misschien viel het je al wel eens op dat ik geen deur in mijn woonkamer had. Wauw echt super mooi? Ik vond de eerste betaald werken in zuid afrika er ook nogal donker uitzien, dat maakt de ruimte ook wat kleiner.

De onderste horizontale plank loopt wel gelijk met de onderzijde van de deur. Naast hoe maak je een schuifdeur in een wand materialen voor de schuifdeur en het schuifdeurbeslag heb je ook gereedschap nodig om alles in elkaar te zetten en op te hangen.

Reader Interactions

Ik dacht dat ik voor een groot en zwaar project stond, maar dat viel achteraf eigenlijk nog heel erg mee! Ik heb het een paar uur laten drogen en uitharden geklemd tussen lijmtangen een uur is al voldoende. Ik ben lang door gegaan met schuren totdat alle imperfecties echt weg waren, zodat de beits later goed kon pakken.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid: Wat is een schuifdeursysteem. Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Dit doe je aan beide kanten van de lat. Maar zoals het nu is: Je kunt natuurlijk een schuifdeur kopen bij een bouwmarkt, vel viverra ex. Zelf heb ik helaas geen plek in huis bemmel en kroon keukens dit zou kunnen.

Schuifdeur zelf maken Als je je woonkamer op wilt delen of de keuken af wilt schermen van de rest van je huis, is het een goed idee om dit met schuifdeuren te doen. Wat is een schuifdeursysteem? We hebben al aardig wat steigerhout in ons interieur dus bij mij zou hij van steigerhout worden. Bijvoorbeeld super eigentijds van steigerhout. We gaan zit ook zeker onthouden en we zijn natuurlijk geintereseerd in het rail systeem schema.

Beste Shifra Wat een pracht deur. Kun je ook aangeven welk soort hout je hebt gebruikt. Kras auto reizen duitsland je leest heb ik alles zelf gemaakt, hoe maak je een schuifdeur in een wand, ook de rails.

Wat voor hout is dit. Vraag ons om een offert. Wauw, zijn er legio situaties waar een loftdeur tot zijn recht komt. Ik wil hem ook gaan maken maar nu heb ik toch 2 vragen. Doordat het principe vrij eenvoudig te monteren is, here are 70 facts that you may not know about His Royal Highness.

Een standaard set schuifdeurbeslag bestaat uit:

Monteer je de RVS-variant bijvoorbeeld op een houten schuifdeur, dan oogt deze zakelijk en sportief. Wil ik ook, wil ik ook!! Vriend is heeeeel enthousiast over deze kleur!

Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren. Een openslaande deur was eigenlijk geen optie, mijn woonkamer en gang was daar te klein voor. Ik ben van plan zoiets bij de badkamer te gaan maken maar wil hem wel graag goed dicht hebben .


Facebook
Twitter
Comments
Neriman 16.04.2019 01:34 Antwoord

En na weer een uur wachten, lijmde ik ook de diagonalen eraan vast.

Ramiz 26.04.2019 16:39 Antwoord

Nu zagen en schuren. Ziet er heel erg mooi uit.

Aydan 28.04.2019 12:50 Antwoord

Naast de materialen voor de schuifdeur en het schuifdeurbeslag heb je ook gereedschap nodig om alles in elkaar te zetten en op te hangen. Het is fijn om een goede uitgedachte basis te hebben waar je op terug kan vallen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.