App store doet het niet

Geplaatst op: 12.04.2019

Deze site in andere talen x. Debbie 29 maart om Sinda ik gisteren een update heb gedaan met mijn Iphone4 kan ik niet meer in mijn gedownloade apps komen.

Bor-Jan 6 februari om Wie weet hoe dit komt? RdB 28 september om Windows 10 heeft overigens minimaal 8 gb ram geheugen nodig om soepel te kunnen draaien.

Het scherm blijft zwart als de nacht.

Na het installeren van Widows rimpels in het engels komen er wat meer problemen om de hoek kijken als we hadden geacht.

Niets is hier van waar, app store doet het niet. De enige oplossing op dit moment is je Apple ID eerst te verwijderen en daarna opnieuw koppelen aan de App Store. Wie kan mij helpen, mail me dan even kylgh. Wanneer je een nieuwe applicatie koopt krijg je een pop-up venster met de vraag of je de Apple ID beveiligingsprocedure wilt starten. Vince 28 september om .

Hier adverteren - Advertise here. Ik werk met die comp.
  • Wil nu de whatsapp messenger erop ztten zodat ik kan wappen.
  • Ik wil graag me Apple store terug in het Nederlands hij staat op USA en ik weet niet hoe ik dit kan veranderen.

Safari pushberichten

Als je Classic Shell verwijderd hebt kan weer gebruik maken van Metro en is App store retour. In feite stond er gewoon dat ze n blokkade zagen maar dat ik het maar uit moest zoeken.. Als eerste bespreken we de vernieuwde veilgheidsprocedure, daarna bieden we een oplossing voor het download probleem. Femm 4 oktober om Dit blijkt helaas vaak niet het geval te zijn.

Misschien kunnen ze Amerika niet bedenken dat je in Europa ook buiten je eigen land woont. Gaat apple zo met haar klanten om en dat alleen maar omdat mensen dan een nieuwe telefoon gaan kopen dit slaat echt nergens op!

  • Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Windows 10 geen appstore meer Zoals bij veel mensen die windows 10 gebruiken werkte afgelopen week mijn startknop niet meer.
  • Wacht tot PowerShell het commando helemaal heeft doorgevoerd er kunnen hier wat foutmeldingen komen die je moet negeren 4.

De batterij was bijna leeg na een dag gebruik en heb hem dus aan de oplader gehangen. Ik heb een vraag wat is dat voor een schandalige praktijk dat app store doet het niet met een 3G iphone helemaal geen app meer kunnen downloaden?.

Volg hiervoor onderstaande procedure. Schakel 'Toon app op Apple Watch' uit en wacht tot de app is verdwenen uit het beginscherm van de Watch. Van mn vorige id weet ik het wachtwoord niet meer en heb nu nieuwe maar bij updaten blijft hij de oude id gebruiken, heeft iemand een oplossing?

Vrageninfo

Log uit via start en je gebruikersnaam. Nu wilde ik inloggen met dit account en wilde een spelletje downloaden dat geld kost. Chantal 25 januari om Veel gebruikers kunnen hierna namelijk geen applicaties meer downloaden in de App Store.

Bij het oversteken met mijn goed verlichtte fiets en reflecterende jas komt er met een rotvaart een DHL bus van links aanrijden. Na bovenstaande stappen te hebben ondernomen was het probleem opgelost! Hans 24 oktober om. Recente artikelen iOS Richardvan der Put Gereageerd op 19 augustus Heeft iemand een tip.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Widows 10 zou toch sneller zijn? Download nu op de iphone een programma of update een programma.

Heb sinds een paar dagen de mini iPad 16Gb Cellular in mijn bezit. Kies een typisch Nederlands app om te installeren. Kan zo ineens niks meer downloaden of in-apps kopen. Maak nu een nieuwe gebruiker aan, app store doet het niet. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Jolanda 10 februari om. DHL rijdt mij als fietser klem 17 december fietste ik in een 30km gebied.

De app geforceerd stoppen

Mijn computer net nieuw, daarvan verwacht je toch dat deze onbelemmert werkt. Mijn probleem met updates is niet opgelost. Ik zit met het probleem dat ik nieuwe apps kan downloaden met het juiste mail adres en ww maar vanaf ik apps wil updaten is de mail verkeerd.

U kunt nog even kijken of het in alle apps voorkomt. JWFeith Gereageerd op 22 augustus Johan 9 maart om !


Facebook
Twitter
Comments
Carmel 20.04.2019 09:47 Antwoord

In feite stond er gewoon dat ze n blokkade zagen maar dat ik het maar uit moest zoeken.. Wil nu de whatsapp messenger erop ztten zodat ik kan wappen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.