Allianz pechhulp verzekering opzeggen

Geplaatst op: 14.03.2019

Dan heb je met deze verzekering de mogelijkheid te kiezen voor een vervangende motor in plaats van de standaard vervangende auto. Woonplaats Hiermee ontvang je ook hulp bij pech in je eigen woonplaats.

Wat als ik mijn groene kaart kwijt ben? Dat wil zeggen dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Wat is niet verzekerd? Staan de voorwaarden van uw product er toch niet tussen? Deze verzekering biedt hulp bij pech onderweg met je auto of motor. Je kunt kiezen voor pechhulp in Nederland of in Europa, in- of exclusief hulp in je woonplaats.

Brandstof Hulpverlening die nodig is omdat het voertuig niet meer kan rijden door het bevriezen van de brandstof of tekort aan brandstof is niet verzekerd. Onderdelen De kosten van onderdelen en vloeistoffen die nodig zijn bij het verlenen van de pechhulp worden niet vergoed.

Daarom spannen wij ons in om fraude te voorkomen en te bestrijden, allianz pechhulp verzekering opzeggen. Bel bij pech altijd meteen de Alarmcentrale. Tips over opzeggen en maak gebruik van de handige voorbeeldbrief Overstappen Wil je lid worden van een van de pechhulp diensten of overstappen allianz pechhulp verzekering opzeggen een andere pechservice verlener.

Tips over opzeggen en maak gebruik van de handige voorbeeldbrief Overstappen Wil je lid worden van een van de pechhulp diensten of overstappen naar een andere pechservice verlener?
  • Contact met adviseur Neem ook contact op met uw financieel of verzekeringsadviseur.
  • Dan moet dat schriftelijk. Klik hier voor een voorbeeldbrief opzeggen.

Drie varianten van de autoverzekering met pechhulp

Je dient de premie te hebben betaald om een pechgeval te kunnen melden. De kosten van onderdelen en vloeistoffen die nodig zijn bij het verlenen van de pechhulp worden niet vergoed.

Brandstof Hulpverlening die nodig is omdat het voertuig niet meer kan rijden door het bevriezen van de brandstof of tekort aan brandstof is niet verzekerd.

Voor sommige verzekeringen hanteert Allianz een eigen risico bij schade. Heeft u een vraag  over een andere verzekering? De verzekering kan niet eerder ingaan dan de 5e dag nadat je de verzekering hebt aangevraagd.

Bij reparatie binnen 48 uur, maar niet op dezelfde dag heb je recht op vergoeding van de hotelkosten voor maximaal 2 dagen.

  • Sinds 1 januari kunnen leden  wel altijd maandelijks opzeggen na afloop van de eerste lidmaatschapsperiode meestal een jaar.
  • Wil je lid worden van een van de pechhulp diensten of overstappen naar een andere pechservice verlener?

Waar ben ik gedekt? Op zondag en feestdagen gesloten. Beste B Verhees, Wij tonen prijzen en dekkingsvoorwaarden van verschillende aanbieders zodat vergelijken makkelijker wordt? Overige informatie Regeling Tegemoetkoming Beleggingsverzekeringen. Onze Pechhulp is kentekengebonden.

Lees meer Extra informatie In de voorwaarden vind je ook de overige verplichtingen. Dat kan alleen als u een   pensioen of levensverzekering bij Allianz heeft. Daarom spannen wij ons in om fraude te voorkomen en te bestrijden. Specifieke documenten Soms hebben wij specifieke documenten nodig.

Staan de voorwaarden van uw product er toch niet tussen. Hanteert Allianz een eigen risico bij schade, allianz pechhulp verzekering opzeggen. U kunt alle zakelijke voorwaarden op deze pagina bekijken. Aantal keren pechhulp Je hebt maximaal zeven keer per jaar recht op pechhulp. Sinds 1 januari kunnen leden  wel altijd maandelijks opzeggen na afloop van de eerste lidmaatschapsperiode meestal een jaar.

Dit regelen wij voor u bij uw autoverzekering met pechhulp

Bij reparatie binnen 48 uur, maar niet op dezelfde dag heb je recht op vergoeding van de hotelkosten voor maximaal 2 dagen. Hieronder vind je de belangrijkste uitsluitingen. Met een maximum van vijf keer in de eigen woonplaats. Waar vind ik de voorwaarden van mijn verzekering?

Staan de voorwaarden van uw product er toch niet tussen. Dat kan alleen als u een   pensioen of levensverzekering bij Allianz heeft. Als u uw groene kaart kwijt bent, dan kunt een nieuwe aanvragen, allianz pechhulp verzekering opzeggen. Contact met adviseur Neem ook contact op met uw financieel of verzekeringsadviseur.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bij Allianz kunt u alleen pechhulp afsluiten tegelijk met een autoverzekering. Dan heb je met deze verzekering de mogelijkheid te kiezen voor een vervangende motor in plaats van de standaard vervangende auto.

Informatiedocument over het verzekeringsproduct

Deze Verzekeringskaart geeft alleen een samenvatting van de verzekering. De verzuimportaal van Allianz kun je via deze link benaderen. Hoe kan ik mijn verzekering bij Allianz opzeggen? U vult dit formulier in en mailt dit aan:

U kunt alle zakelijke voorwaarden op deze pagina bekijken. Je hebt maximaal twee keer per jaar recht op vervangend vervoer. U kunt deze sturen naar: .


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.