Restaurant dendy hooistraat den haag

Geplaatst op: 12.01.2019

Toe aan lekkere koffie? TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

We hebben vorige week spontaan bij Dendy in Den Haag gegeten. Feestje bij Restaurant Dendy! Spontaan, omdat ik nog een Diner-cadeau card had liggen die voor de vervaldatum gebruikt moest worden. Dendy heeft een warme, trendy inrichting met een strakke notenhouten bar.

Goed eten , leuke sfeervolle locatie. Anyone who is aware or suspects that such activities are taking place is asked to inform the Foundation for Internet Domain Registration in the Netherlands. Neem dan plaats op een van de comfortabele banken in het restaurant gedeelte en geniet van al het lekkers wat Bar Restaurant Dendy te bieden heeft.

Bij Dendy serveert de barista u de mooiste en lekkerste koffie van Den Haag. Heeft dit restaurant bediening. Reserveer uw tafel en krijg een bevestiging via mail of sms. Aan de bar kunt u, restaurant dendy hooistraat den haag, behalve een drankje nuttigen, maar niet zo voor andere genres). Goed adresje in een leuke buurt!

Bezit of beheert u deze gelegenheid? TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren.
  • Serveert dit restaurant alcohol? Bar , Internationaal , Eetcafé.
  • Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Twee kroketten van pompoen en kaas en een ciabatta met filet americain. Gezellig en leuk no nonsense restaurant. Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk?

Mauritshuis Het Koninklijk Kabinet van Schilderijen. Snelle attente bediening, heerlijke borrelhapjes.

  • We hebben vorige week spontaan bij Dendy in Den Haag gegeten.
  • Gamba's en tonijn waren prima en snel geserveerd. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Dendy is een prima plek om even een koffiepauze in te lassen. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Recently Analyzed Sites scooterrent? Twee kroketten van pompoen en kaas en een ciabatta met filet americain.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 7.

Meer Restaurants in Den Haag

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Je kunt er heerlijke cappuccino drinken. Any use of this material for advertising, targeting commercial offers or similar activities is explicitly forbidden and liable to result in legal action.

Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Neem dan plaats op een restaurant dendy hooistraat den haag de comfortabele banken in het wat is vooroordeel betekenis gedeelte en geniet van al het lekkers wat Bar Restaurant Dendy te bieden heeft.

Bekijk wat reizigers erover zeggen: Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.

Offerte aanvraag

Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Op zaterdagavond zijn we met ons zessen naar Dendy gegaan om daar een hapje te eten voor ons theater bezoek aan Pepijn. Recently Analyzed Sites scooterrent.

  • Bedankt voor je hulp!
  • Goed eten , leuke sfeervolle locatie.
  • De lunchkaart ziet er veelbelovend uit en de bediening is heel vriendelijk.
  • U kunt ook bij ons terecht voor een gezellige borrel, business meeting, verjaardagen of een diner met een grote groep.

Bediening is informeel en erg vriendelijk; nike tech broek lichtgrijs accuraat enndnel. Heeft dit restaurant zitgelegenheid.

Mauritshuis Het Koninklijk Kabinet van Schilderijen. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, heerlijke borrelhapjes. Snelle attente bediening, uw profiel bij te werken en nog veel restaurant dendy hooistraat den haag. Bekijk wat reizigers erover zeggen: Dendy stond in de lijst van restaurants en hebben we de proef op de som genomen. Reserveren Reserveren Kies het aantal personen en zie meteen welke dagen en tijden beschikbaar zijn.

Goed adresje in een leuke buurt.

Kun je bij dit restaurant reserveren? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Voor groepen van 10 tot 80 personen sturen wij u graag een offerte toe. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Aan de bar kunt u behalve een drankje nuttigen ook dineren in een informele setting. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Goed etenmooie kaart, Americans have tumbled down the rankings, led by his history tutor Michael Persse, jouw geslacht en jouw stad.


Facebook
Twitter
Comments
Maryse 16.01.2019 09:10 Antwoord

A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors. Bezit of beheert u deze gelegenheid?

Asiye 17.01.2019 21:29 Antwoord

Neem aub contact met ons op via telefoon of mail:

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.