Man wil geen derde kind toch zwanger

Geplaatst op: 19.03.2019

Ze vindt het heerlijk om te leren, maar legt gelijktijdig die lat erg hoog. Je hebt geen andere keuze lijkt me dan je erbij neer te leggen.

Ik ben van mening dat je niemand kan dwingen. De oudste volgt deze regels ook gemakkelijker op. Onlangs zei de moeder dat ze er toch spijt van had dat ze hem niet sneller verwekt hadden. Onze relatie is heel stevig en met 2 kinderen kun je makkelijker uitstapjes doen, bv een citytrip of een vakantie. Alles over prenataal onderzoek.

Je hebt niet echt een keuze helaas. Toen de kids net 5 en 6 waren, kwam er een broertje bij. Anoniem woensdag 22 december En zijn argumenten moet je serieus nemen, net als dat hij jouw argumenten serieus moet nemen.

Genoeg input uit dit draadje om goed over na te denken.

Alles over de babyuitzet. Babykalender Hoe oud is je baby?

VIVA nieuwsbrief

Dat aandringen op een sterilisatie van je man, zoals Kaaskopje suggereert, zou ik niet aanraden. Tel je zegeningen, m. Een kleine poos terug was er hier een topic over een stel wat uit elkaar is gegaan vanwege een kinderwens. Met twee broers boven zich leerde hij al snel dat je maar beter je mannetje kunt staan. Een been verlies je niet met opzet, dat overkomt je. Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Ik hoop het echt hoor.

  • Maar alleen een tweezijdig gewenst kind. Hoe deal je met een buikgriep als je op vakantie bent?
  • En dan is mijn jongste pas 1,5!

En we zijn er over blijven praten. Hij geeft aan echt niet man wil geen derde kind toch zwanger begrijpen waarom ik zou moeten 'rouwen' om een niet komende derde want ik heb toch al twee gezonde kinderen. Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases Nou ja, want de baby zou nog niet meteen sperziebonen mee-eten, Fijn om te lezen dat er meer meiden in hetzelfde schuitje zitten of gezeten hebben. Als je er echt nooit een eind aan kunt breien, ook voor je man en er is nog een ouder kind!

Dit is hoeveel dagen zitten er in een schrikkeljaar hele drukke periode, kun je je afvragen of er sprake is van een babyverslaving.

Ook interessant

Ook ik wilde altijd al een 3e en mijn vond 2 wel genoeg. Op dit moment zitten beide zussen naast elkaar en wordt onze zoon vergezeld door zijn ouders aan beide zijdes. Ik weet dat ook wel allemaal, maar het is bij mij echt een gevoelskwestie. Vroeger konden ze het ook dus waarom nu niet.

Hoe hebben anderen deze beslissing genomen. Werken jullie alle twee. Je loopt groot gevaar daar in te trappen. Misskatie woensdag 22 december Mijn Ouders van Nu Bekijk alle artikelen.

Ga naar pagina ...

Dit staat immers ook in de bijsluiter van de pil. Man wil geen derde kind, ik wel. Zij moet het pad banen voor zichzelf en haar zusje en broertje. Voeg nog een kind toe.

Een peuter heeft aandacht nodig, misschien zitten er meer meiden in hetzelfde schuitje en kunnen we hier samen over schrijven. Mijn vk zegt dat de eerste pilstrip niet veilig is, man wil geen derde kind toch zwanger, zo is het bij jou dus gebeurd dat je toch zwanger bent geraakt.

Ik ken gezin die binnen 13 maanden 2 kinderen kregen jongen en meisje. De hele tijd hierover discussieren is ook geen pretje, van wie dan ook! En de kriebels gaan vanzelf echt over. Profiteer van last minute prijzen bij Center Parcs. Ja, zou ik zeggen: Hoe ziet het er bij jou uit, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail.

Famme Navigation

Van deze hele planning is niets terecht gekomen. Ik snap ook wel dat het voor hem anders is. Wat zouden de consquenties zijn.

Voeg nog een kind toe. En we zijn er over blijven praten. Klinkt misschien lullig, maar als hij echt geen derde wilde had hij zich toch kunnen steriliseren.


Facebook
Twitter
Comments
Rachelle 27.03.2019 07:51 Antwoord

Ik verweet hem dit behoorlijk,want er lag een te hoge druk op de einddatum die naderde.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.