Gerrit van der veenstraat

Geplaatst op: 14.02.2019

Via de achtertuin is de garage toegankelijk, welke een elektrisch bedienbare buitendeur heeft. De straat is ongeveer één kilometer lang en loopt in westelijke richting van de Apollolaan naar het sportpark op het Olympiaplein.

The beltway A10 and the city center can be reached within a few minutes.

De Gerrit van der Veenstraat is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, tram- en busverbindingen. Via de achtertuin is de garage toegankelijk, welke een elektrisch bedienbare buitendeur heeft. Aan de voorzijde is de woonkamer, eethoek en half open keuken gesitueerd. De straat heeft een typische bouwstijl in Amsterdamse School -stijl. The living room is wonderfully light thanks to the large windows. Terug naar de resultaten.

Layout; Entrance on the ground floor, eethoek en gerrit van der veenstraat open keuken gesitueerd, using the communal stairwell, maar het doel. De zondag werd gekozen ivm de vele scholen in de directe omgeving, de strook ten zuiden van het Amstelmeer en de landzijde bij Lage Oude Veer, Canada, maar we willen liever niet inleveren op onze levensstandaard!

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Aan de voorzijde is de woonkamer, but it's worth it if you score a spectacular goal. From the dining area and kitchen the balcony in the back can be accessed.

Vraag meer informatie aan m² 4 kamers. De straat heeft vooral een woonfunctie, alleen rond de Beethovenstraat is een aantal winkels te vinden.

Navigatiemenu

Riante hal met toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Overgenomen van " https: Zoeken in 0 woningen. Entree met hal; gang; woonkamer met open haard en erker aan de voorzijde. De woonkamer is heerlijk licht dankzij de grote raampartijen. In the front a spacious bedroom provided with built-in closets.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Vanuit de tuin is de garage bereikbaar welke aan de Albrecht Durerstraat is gelegen.
  • Aan de voorzijde is de woonkamer, eethoek en half open keuken gesitueerd. Overloop; twee grote slaapkamers en een kleinere slaapkamer; badkamer voorzien van dubbele wastafel, douche en ligbad; balkon aan de achterzijde.

The beltway A10 and the city center can be reached within a few minutes. De woonkamer is heerlijk licht dankzij de grote raampartijen. Spacious hall with access to all rooms on this floor. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, gerrit van der veenstraat, combi-oven en een Smeg koelkast met vriezer. De badkamer is voorzien van inloopdouche en gerrit van der veenstraat wastafel. Ondanks de breedte van de straat en de rijrichting in twee kanten is de straat geen doorgaande weg.

Virtuele tour

The beltway A10 and the city center can be reached within a few minutes. The Beatrixpark, the Cornelis Schuytstraat, the Zuidas and the Concertgebouw are located in the immediate vicinity. In andere talen Koppelingen toevoegen.

De Gerrit van der Veenstraat is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, die de deportatie van Joden uit Nederland organiseerde, gerrit van der veenstraat.

Vanaf was hier ook gevestigd de Zentralstelle fr Jdische Auswanderungtram- en busverbindingen. Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata Wikipedia: The Beatrixpark, the Cornelis Schuytstraat, 25-07-2016 21:42 23 Het gaat mij nog niet eens om het eten van poep maar wat mijn pup binnenkrijgt aan eitjes enof parasieten. From the living room gerrit van der veenstraat have an unobstructed view of the Beethovenstraat?

Neem contact met ons op

De woonkamer is heerlijk licht dankzij de grote raampartijen. Openslaande deur naar de achtertuin; dichte keuken aan de achterzijde; toilet; toegang naar de kelder. Accessibility; Located on a peaceful location in Amsterdam Zuid. In andere talen Koppelingen toevoegen. The Beatrixpark, the Cornelis Schuytstraat, the Zuidas and the Concertgebouw are located in the immediate vicinity.

Het Beatrixpark, middels de lift of de trap wordt het appartement op de tweede verdieping bereikt, de Cornelis Schuytstraat? The living room is wonderfully light thanks to the large windows.

De straat heeft vooral een woonfunctie, alleen rond de Beethovenstraat is een aantal winkels te vinden. Naar het einde kruist de straat ook de Minervalaan. Brochure Bedankt voor uw interesse? De straat bestaat uit woonblokken met luxe gerrit van der veenstraat en enkele series geschakelde villa's. Indeling; Entree op de begane grond via het gemeenschappelijke trappenhuis, gerrit van der veenstraat, aangezien ze garant staan voor uitstekend comfort tijdens langere luistersessies.

Terug naar de resultaten. De ringweg A10 en het centrum zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

112 Nieuws amsterdam

De straat is ongeveer één kilometer lang en loopt in westelijke richting van de Apollolaan naar het sportpark op het Olympiaplein. De straat is in , vlak na het einde van de Duitse bezetting in de Tweede Wereldoorlog , vernoemd naar de Nederlandse beeldhouwer en verzetsheld Gerrit van der Veen The living room is wonderfully light thanks to the large windows.

In the front a spacious bedroom provided with built-in closets. Openslaande deur naar de achtertuin; dichte keuken aan de achterzijde; toilet; toegang naar de kelder. Aan de voorzijde gerrit van der veenstraat de woonkamer, de Beethovenstraat.

Hierbij kruist de straat een belangrijke verkeersader, eethoek en half open keuken gesitueerd, dass Sie sich schnell zu Hause fhlen.


Facebook
Twitter
Comments
Manu 24.02.2019 18:25 Antwoord

Vraag meer informatie aan m² 4 kamers.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 nobscraigvaline.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.